marți, noiembrie 30, 2021

Într-o țară din care tot mai mulți tineri care studiază Medicina se gândesc să ia calea străinătății, întâlnim și persoane care fac acest drum invers. Amin Zahra, originar din Israel, este unul dintre

Te-ar mai interesa: Bill Gates: Aceste două strategii ar putea control...

tinerii medici pe care România i-a „adoptat“.

A ajuns în țara noastră în urmă cu 10 ani, când își începea studiile la Constanța. După un an s-a transferat la Timișoara, acolo unde a continuat Facultatea de Medicină, iar, astăzi, îl găsim la Ploiești, la Spitalul Județean de Urgență, unde, din iulie, a venit ca voluntar pentru a-i trata pe pacienții cu COVID-19, ajunși la Terapie Intensivă.

Totodată, Amin Zahra este și unul dintre cei care se luptă pentru a-i convinge pe oameni că noul coronavirus există, că are o evoluție surprinzătoare și fulminantă, iar de multe ori, omoară. Și o face

Te-ar mai interesa: Rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Andrei...

prin toate pârghiile de care dispune, inclusiv pe pagina sa de Facebook

Medicul Amin Zahra susține că secțiile spitalelor sunt pline de pacienți infectați cu Sars-CoV-2 și că se simte sufocat nu de mască, ci de ”ambulanțele care vin cu doi pacienți deodată”:

„Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe.

Am stat 20 de minute în UPU pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție… Sufocat de ambulanțele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată

Te-ar mai interesa: „În două zile v-au și anihilat, domnule ministru?”...

și ce este și mai trist, că o parte bună din acești pacienți care vin au sub 50 de ani.

Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva: și eu am o lista… DE AȘTEPTARE !!! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că M

În orice religie se spune: “Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!”

Și acum vă întreb eu, de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!

Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare și să REFUZI să vezi realitatea.”

Medicul de la Spitalul de Urgență din Timișoara

Te-ar mai interesa: Directorul Moderna anunță un nou vaccin pentru Omi...

se adresează persoanelor care cred că vaccinul împotriva COVID-19 ucide:

„Zilnic mor sute de pacienți doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului și tu, îmi spui că vaccinul omoară!!!

Viața este un paradox… Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!!

Din păcate, prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă.

Cei mai mulți aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scăpa (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli.

Ce nu

Te-ar mai interesa: Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a do...

realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferi și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora.

Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat ???”, este mesajul transmis de medic potrivit RO-Vaccinare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri