sâmbătă, iunie 25, 2022

Delia Matache – cea mai iubită artistă din România, apreciată pentru piele ei de succes care răsună la toate radiourole, se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Aceasta a acuzat dureri mari ce au trimis-o direct la medicul de specialitate!

Toate i se trag de la emisiunile pe care le filmează pentru postul de televiziune Antena 1 unde este jurat.

Delia are probleme de sănătate și a făcut anunțul pe Instagram

Iubita cântăreață a descoperit că are probleme cu coloana, iar motivul pentru care a ajuns în această situație se datorează poziției șezut pe scaun. Mai mult, aceasta a declarat că de acum va avea de gând să stea mai mult în picioare și să fie mai activă.

Te-ar mai interesa: Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ili...

„Doresc sa multumesc emisiunii iUmor pentru acest spate aproape curbat, aceasta cervicala superba pe care am dobandit-o in urma multor ani si de xFactor si de iUmor. Ce minunata e viata, imi dau demisia. Da, nu o sa mai stau jos la iUmor, o sa stau in picioare. O sa stau la masa in picioare, o sa fiu activa, nu o sa mai stau jos, pentru ca stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt facuti sa stea in fund, jos”, a marturisit Delia pe Instagram.

evenimente
Delia

Delia si Smiley suferă de sindromul Peter Pan

Putina lume stie ca Delia si Smiley sufera de aceeasi boala. Artistii sustin ca sufera de sindromul Peter Pan, o afectiune care se manifesta printr-o atitudine copilareasca de cele mai multe ori, chiar daca au ajuns la maturitate.

Te-ar mai interesa: Leacul care vindecă boli grave. Lidia Fecioru: ...

Delia a vorbit recent despre acest sindrom si a marturisit cum se manifesta. „În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a povestit Delia, tot în podcastul lui Gojira.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Pe de alta parte, Smiley a vorbit despre aceasta afectiune si a marturisit cum se manifesta in cazul sau: „Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, să nu uit să mă joc câteodată, este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc”, a marturisit iubitul Ginei Pistol în podcastul lui Gojira.

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private