Ingrediente:
✓ o vânătă mare, tăiată în două
✓ 250 de grame de carne tocată (nu grasă,de preferat carne de pasăre, ca să fie o masă ușoară)
✓ 1-2 fire de ceapă verde (sau o ceapă medie uscată), tăiată mărunt
✓ un ardei gras, tăiat cubulețe
✓ 2 roșii medii tăiate cubulețe
✓ o jumătate de legătură de pătrunjel verde
✓ o lingură de cașcaval ras
Preparare:
Carnea tocată, cubulețele de ceapă, ardei și roșii, pătrunjelul tocat mărunt și miezul de la cele două jumătăți de vânătă tăiate mărunt se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă sare și piper după gust. Se umplu vinetele și se dau la cuptor până se rumenesc. Peste ele se presară cașcavalul și se lasă la cuptor încă 10 minute, până prind crustă. Se servesc calde sau reci, după gust.
Chirurgii esteticieni se reunesc anul acesta la un Congres Național pentru valorizarea chirurgiei estetice românești,…
Nivelul de sodiu din organism pot suferi de hipertensiune arterială, probleme renale și chiar insuficiență…
Medicul neurochirurg Leon Dănăilă: 7 SECRETE pentru menținerea unui creier sănătos! Cunoscutul neurochirurg dezvăluie cele șapte…
În ultimii ani, tratamentele cu laser pentru îngrijirea pielii au devenit tot mai populare. Remarcate…
Mâncare de post. Rețeta pentru ciorba falsă de burtă cu ciuperci pleurotus este recomandată persoanelor…
Nereguli la produsele lactate consytatate după un control efectuat de ANSVSA. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară…