Cafeaua cu sare se pare că este o idee bună! Oamenii de știință care îi cercetează beneficiile au descoperit că, în loc de zahăr, este mai bine să îi adăugăm un mic vârf de sare, pentru a-i potența aroma și pentru a-i echilibra gustul. Se pare că ionii de sodiu au acest efect asupra cafelei.
Celebra ”cafea cu sare” se dovedește a fi o băutură extrem de inspirată. Dacă ții la băutura ta de dimineață, află că până acum, nu ai savurat-o la capacitatea ei maximă.
Pentru a-i potența aroma, studii ale cercetătorilor britanici îndeamnă la adaosul de sare, relatează The Independent. Mai ales dacă gustul este puternic, un vârf de sare o va ”îmblânzi”.
Nu e prima dată când beneficiile sării sunt aduse în discuție, chiar și producătorii de vin o folosesc, pentru producțiile lor mai ieftine.
Secretul este ca vârful de sare să fie mic, o cantitate prea mare va strica iremediabil gustul celei mai iubite băuturi de dimineață.
Nutriția poate juca un rol major în ceea ce privește sănătatea creierului, motiv pentru care…
Spitalul Clinic "Dr. C.I. Parhon" este prima unitate medicală din Iaşi şi cea de-a doua…
Cristina Demetrescu, astrolog, a făcut previziuni astrale pentru primele două săptămâni din luna mai. Previziuni…
ANM, prognoză meteo pentru perioada 29 aprilie - 12 mai 2024: Vremea se răcește din…
Boala somnului. Narcolepsia sau Sindromul Gelineau este boală rară. Denumită și boala somnului, tulburarea cronică…
O problemă a unghiilor, semn mai puțin cunoscut al cancerului! Anumite modificări ale unghiilor pot…