O idee de desert delicios și sănătos fără coacere și fără zahăr.
Blat:
1. Pune migdalele în robotul de bucătărie până se sfărâmă
2. Adaugă uleiul de cocos topit și cacao și procesează până se omogenizează
3. Pune amestecul într-o tavă cu diametrul de 20 de cm
Crema:
1. Puneți în blender caju, agave, untul de cacao, uleiul de cocos și vanilia și mixați la viteză mare până se omogenizează.
2. Împărțiși crema în două parți. Puneți un strat direct pe blat, apoi puneți zmeura și deasupra celălalt strat de cremă.
Glazura
1. Amestecă toate ingredientele împreună și pune amestecul deasupra.
2. Lasă la frigider aproximativ 3 ore.
Mesele de sărbători sunt pline de bucate tradiționale, însă doua legume nu ar trebui să…
Maestrul Florin Piersic este internat în spital și deși starea sa se menține stabilă, nu…
Pentru creștinii ortodocși, Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare care se termină după…
Un nou studiu realizat de cercetătorii englezi a avut rezultate surprinzătoare privind scăderea substanţială a…
Peste 6.500 de persoane au apelat la Serviciul de ambulanţă Bucureşti - Ilfov în minivacanţa…
Sărbătorile pascale 2024 sunt un bun prilej pentru a transmite celor dragi, care nu sunt…