DENTA 2019. Cel mai reprezentativ eveniment de profil din România

DENTA 2019. Cel mai reprezentativ eveniment de profil din România
DENTA 2019. Cel mai reprezentativ eveniment de profil din România

Între 11 și 13 aprilie 2019, la ROMEXPO, va avea loc o nouă ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din România.

Pe parcursul ediţiei de primăvară DENTA 2019, vizitatorilor specialişti li se vor prezenta echipamente si tehnologii noi, dezvoltate în domeniul medicinei şi tehnicii dentare.

Publicul de profil va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona: aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale, oferite doar pe parcursul expoziţiei.

Diversitatea tematicii DENTA 2019 este dată de progresul înregistrat în stomatologia românească și nevoile unei piețe în continuă creștere. Astfel, la ROMEXPO, pe perioada expoziției, își prezintă noutățile și ofertele speciale producători, importatori și distribuitori de:

  • cabinete de medicină dentară și de produse necesare acestora: echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice;
  • echipamente, instalații, materiale, instrumentar pentru laboratoare de tehnică dentară;
  • produse de igiena orală.

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.denta.ro.

 

Tags:
1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox