Sari la conținut

Dependentă de operații estetice: „Îmi puneam filler în față ca sa merg în supermarket”. A vrut să arate precum Kim Kardashian, după care s-a plictisit și și-a dorit să redevină „ea însăși”

Dependentă de operații estetice: „Îmi puneam filler în față ca sa merg în supermarket”. A cheltuii 600.000 de dolari ca să arate precum Kim Kardashian, după care s-a plictisit și și-a dorit să redevină „ea însăși”.

Mai știți proverbul acela românesc „Mare ți-e grădina Doamne și mulți nebuni ți-au sărit gardul”? Ei bine, pare că se potrivește de minune în cazul braziliencei care s-a operat de zeci de ori ca să devină altcineva, după care s-a plictisit și s-a operat din nou ca sa redevină ea „însăși”.

Modelul și actrița Jennifer Pamplona a cheltuit în jur de 600.000 de dolari pentru a arăta ca Kim Kardashian, dar acum că nu este mulțumită de aspectul ei. Brazilianca, care a prezentat pentru Versace, plănuiește acum o de-tranziție pentru a-și recupera vechiul chip.

Pamplona a suferit deja 40 de operații estetice pentru a-și schimba fața în ultimii 12 ani, astfel încât să semene cu starul reality TV Kardashian.

Who is Jennifer Pamplona, the model who paid the price to look like Kim  Kardashian?

Dependentă de operații estetice: „Îmi puneam filler în față ca sa merg în supermarket”

Potrivit New York Post, modelul în vârstă de 29 de ani a suferit aproximativ 40 de operații estetice pe o perioadă de 12 ani în efortul de a o imita pe Kim Kardashian, dar în cele din urmă și-a dat seama că își vrea înfățișarea înapoi.

Pamplona avea 17 ani când a fost operată pentru prima dată. Pamplona a dezvoltat rapid o dependență pentru intervenții estetice.

Tânăra și-a făcut trei rinoplastii și opt operații la fund, implanturile pe fund și injecțiile cu grăsime s-au numărat printre cele peste 40 de tratamente la care a fost supusă.

„Oamenii îmi spuneau Kardashian și a început să devină enervant. Lucasem, am studiat și eram femeie de afaceri. Făcusem toate aceste lucruri și aveam toate aceste realizări în viața mea personală, dar eram recunoscută doar pentru că arătam ca o Kardashian”, a spus ea pentru Caters.

În plus, ea a strâns mai mult de un milion de urmăritori pe Instagram, dar fericirea nu a durat.

„Am descoperit că sunt dependentă de operații și nu eram fericită, îmi puneam filler în față ca sa merg în supermarket. A fost o dependență și am intrat într-un ciclu de operații egale cu faima și banii, pur și simplu am pierdut controlul asupra tuturor. Am trecut prin multe momente grele”, a recunoscut Pamplona.

Model who spent 12 years emulating Kim Kardashian detransitions

A plătit 120.000 de dolari pentru a reveni la fosta ei înfățișare

Jennifer Pamplona a cheltuit aproape 600.000 de dolari pe proceduri pentru a se transforma în Kim Kardashian, iar acum a plătit acum 120.000 de dolari pentru a „reveni” la fosta ei înfățișare.

Ea a găsit un medic în Istanbul care a pretins că o poate ajuta să se întoarcă la înfățișarea anterioară. Pamplona, ​​în schimb, a raportat probleme în urma procedurii de „detranziție”, susținând că o boală a făcut-o să „sângereze de pe obraji” timp de trei zile.

„Credeam că mor. Mă gândeam în sinea mea: Ce naiba am făcut cu viața mea?. Cel mai bun sentiment este să știu că nu mai sunt într-o luptă cu mine. Acum sunt ceea ce mi-am dorit să fiu și înțeleg cu adevărat sensul vieții.

Există oameni care fac ca operația să arate bine pe Instagram, dar viața nu este perfectă și să fii dependent de operație nu este un lucru bun”, a explicat ea, dezvăluind că lucrează la un documentar, intitulat „Dependență”, despre pericolele operațiilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel