sâmbătă, aprilie 1, 2023

Depistarea cancerului in stadiul incipient. 4 simptome pe care nu trebuie să le neglijezi.

Depistarea cancerului in stadiu incipient este esentiala pentru reducerea mortalitatii asociate acestei boli. Descoperită la timp, boala oncologica are semnificativ mai multe sanse de a raspunde pozitiv la tratamentul primit. Cunoasterea simptomelor este esentiala atunci cand trebuie să luam decizia de a apela la un medic specialist pentru confirmarea sau infirmarea bolii

Te-ar mai interesa: Simptome care arata că eşti intoxicat cu mucegai. ...

In scopul de a preveni aceasta boala care poate fi fatala, o persoana trebuie sa isi monitorizeze corpul. In momentul in care observi oricare dintre aceste simptome, solicita imediat asistenta medicala.

Depistarea cancerului in stadiul incipient. 4 simptome pe care nu trebuie să le neglijezi

Oboseala constanta

Momentele de oboseala pe care le experimentezi din cand in cand sunt cat se poate de normale. Mai ales in ritmul agitat al vietii contemporane, oboseala face parte din „peisaj”. Cu toate acestea, daca simtiti ca in mod constant vrei sa dormi, acest lucru ar trebui sa iti dea de gandit. O astfel de conditie poate indica o boala de leucemie sau cancer de stomac.

Temperatura scazuta pentru o perioada lunga de timp

Temperatura 37,6 la 38,2 grade poate indica prezenta unei infectii in organism, dar poate include, de asemenea cancer al ganglionilor limfatici. Aceasta temperatura este un semn important, aveti grija si luati masuri.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune remedii naturale pentru E. Coli, o b...

Probleme cu gura

Un semn important sunt rani la nivelul buzelor si in gura. Este vorba de rani care nu se vindeca pentru o lunga perioada de timp. Acestea pot duce la dureri in gat sau sangerarea gingiilor. Acest lucru poate indica cancer al gatului, esofagului sau a limbii.

Scadere in greutate inexplicabila

Pentru cei mai multi oameni, pierderea in greutate este o fericire. Dar cand are loc fara nici un efort fizic sau fara un anumit regim alimentar, este un motiv de ingrijorare. Acest lucru poate indica cancer la rinichi, ficat si prostata.

Te-ar mai interesa: Autoritățile anunță controale pentru siguranța ali...

Acest articol poate salva vieti. Multi oameni nu iau in considerare aceste simptome si din pacate de multe ori se ajunge prea tarziu sa se mai ia masuri in aceasta privinta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private