Despre sex: Ce NU vor femeile in pat

Despre sex: Ce NU vor femeile in pat
Despre sex: Ce NU vor femeile in pat

Cand este vorba despre sex cei mai multi dintre barbati se considera experti.

Tocmai de aceea, nici unui barbat nu i-ar face placere sa fie etichetat drept un „iubit plictisitor” cand se vorbeste despre sex.

Pentru a evita acest lucru iata cateva sfaturi pentru a nu fi vreodata etichetat astfel. Pentru acest lucru este nevoie sa stii ce NU vor femeile in pat:

1 Femeilor nu le place sa fii prea atent

Fraza „Imi dai voie sa?” nu este deloc buna. Ba chiar poate taia pofta de sex a sotiei tale. Un barbat cu experienta stie cum sa faca o femeie sa-i anticipeze miscarile fara a pune vreo intrebare. Uneori chiar si o singura privire, sau o atingere provocatoare sunt de ajuns pentru ca trupul iubitei sa raspunda corespunzator.

2 Femeilor nu le place sexul mecanic

Cele mai multe femei nu sunt de acord ca sexul fara pasiune, pe care il considera timp petrecut fara un  motiv anume. Nici o femeie nu vrea sa devina o papusa gonflabila. Asta nu inseamna ca fiecare partida de amor ar trebui sa fie extraordinara, insa nu trebuie sa uiti ca fiecare femeie vrea sa fie unica. Fii receptiv si cateodata, nu face doar sex ci „fa dragoste” cu ea.

3 Femeilor nu le place monotonia

Daca sotia ta cunoaste fiecare crapatura de pe tavan, atunci ai o problema. Nu intra in panica, totusi. O simpla schimbare a locului unde faceti dragoste este de ajuns. Nu trebuie decat sa-ti folosesti imaginatia, iar posibilitatile pot fi nelimitate. Masina, bucataria, sufrageria si altele pot fi locurile unde ati putea face amor.

Continuarea pe lyla.ro. 

Tags:
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook