joi, iunie 1, 2023

Destin nemilos! O cunoscută vloggeriță de doar 24 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 14.

O tânără vloggeriță din Chișinău a ales să-și încheie socotelile cu viața miercuri noaptea. Aceasta s-a aruncat în gol de la etajul 14 al blocului în care locuia. Nimeni nu știe care au fost motivele din spatele acestui gest.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a precizat pentru Sputnik Moldova că tragedia s-a produs miercuri noaptea, în jurul orei 22:30, pe strada Gheorghe Asachi.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru sănătatea inimii. Specia...

„Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativă fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat în curtea blocului corpul neînsuflețit al acesteia. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a declarat Natalia Stati, potrivit tv8.md.
Caz misterios de sinucidere. O bloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la  etajul 14 – Evenimentul Zilei
Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au descoperit un bilet în care tânăra își cere iertare apropiaților. De asemenea, aceștia au aflat că vecinii nu au auzit scandal sau țipete din apartamentul în care vloggerița de 24 de ani locuia cu iubitul său. Medicii legiști nu au găsit urme de de moarte violentă, ci doar cele caracteristice căderii de la înălțime.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Oamenii legii urmează să stabilească ce a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest teribil.

Tânăra avea aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe pagina sa, cu doar două ore înainte să se arunce de la etajul 14, a apărut o fotografie cu un fundal negru, însoțită de o descriere „Sfârșit”. Mesaj care probabil ar fi fost postat de ea, înainte de a se producere nenorocirea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private