Sari la conținut

Detalii nebănuite despre moștenitoarea Reginei Elisabeta. Asemănarea e izbitoare

Moștenitoarea Reginei Elisabeta a II a. Prințesa Charlotte, fiica mijlocie a Ducilor de Cambridge seamănă izbitor cu străbunica sa, în copilărie. Iată câteva dintre fotografiile care demonstrează acest lucru. 

Citește și: Prințul William, dezvăluiri jenante. ”Nu știu ce a fost cu mine, dar am cedat. Când Taylor Swift mi-a atins brațul și m-a privit în ochi, am urmat-o ca un cățeluș”

STÂNGA: Această fotografie de la sfârșitul anilor ’20 o arată pe Prințesa Elisabeta
cu mama ei, care era atunci ducesa de York.

DREAPTA: O imagine realizată în timpul turneului lor regal din Canada în 2016 o arată pe Catherine, ducesa de Cambridge și prințesa Charlotte împpreună.

 

STÂNGA: Prințesa Elisabeta într-un portret din 1928.

DREAPTA: Prințesa Charlotte la o petrecere pentru copii dedicată familiilor militarilor.

STÂNGA: O fotografie din 1929 a viitoarei regine A Angliei de la vârsta de 3 ani.

DREAPTA: Prințesa Charlotte în vârstă de 2 ani mergând la biserică în ziua de Crăciun, în 2016.

STÂNGA: Prințesa Elisabeta se joacă cu un cărucior pe terenul Castelului Windsor, în anul 1933.

DREAPTA: Kate Middleton a făcut acest portret al fiicei sale la casa familiei lor din Norfolk în 2017, în onoarea celei de-a doua aniversări a lui Charlotte.

STÂNGA: Prințesa Elisabeta pozează pentru un portret

DREAPTA: Prințesa Charlotte participă la nunta mătușii sale Pippa Middleton cu James Matthews, pe 20 mai 2017, în Englefield Green, Anglia.

STÂNGA: Prințesa Elisabeta se plimbă cu mama ei la Castelul Edinburgh în anul 1931.

DREAPTA: Prințesa Charlotte de Cambridge sosește pe aeroportul Tegel din Berlin cu familia ei într-o vizită oficială în Germania, pe 19 iulie 2017.

STÂNGA: Un portret de la începutul anilor ’30 o înfățișează pe Prințesa Elisabeta purtând coroană de flori și o rochie de șifon cu volane.

DREAPTA: Prințesa Charlotte a purtat o ținută similară la nunta Prințului Harry și Meghan Markle de la Castelul Windsor, pe 19 mai 2018.

 

STÂNGA: Într-o fotografie mai recentă din 12 iunie 2016, regina Elisabeta a II-a se uită de la fereastra Palatului Buckingham la mulțimile adunate afară pentru sărbătorirea zilei sale de naștere.

DREAPTA: Prințesa Charlotte de Cambridge urmărește de la o fereastră a Palatului Buckingham în timpul festivalului anual Trooping the Color din 17 iunie 2017. Trooping the Color este o paradă anuală care marchează ziua de naștere a Reginei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel