luni, august 2, 2021

Detoxifiere drastică în organism și creier. Un singur ingredient eliminat din alimentație care poate face diferența și îmbunătăți temeinic viața și sănătatea.

Explică medicul și naturopatul român Liliana

Suciu, care a și fondat în Canada o academie pentru o sănătate de cinci stele, cum o numește domnia sa.

Detoxifiere drastică în organism și creier. Potrivit medicului și naturopatului Liliana Suciu, beneficiile unei diete antiinflamatorii le vei vedea rapid, după 10 zile de la schimbările alimentare, iar după 28 de zile vei fi absolut uimit de modificările în bine produse în organism.

Te-ar putea interesa și: Dieta antiinflamatoare. Ce conține alimentația fără gluten și lactate, explicațiile unui medic român

Iată explicațiile medicului Liliana Suciu, legate de ingredientul cel mai dăunător: glutenul.

Liliana Suciu este medic (România) și naturopat (Canada), Co-Fondatoare Academia Din ce

în ce mai bine Canada.

TOATĂ LUMEA MĂ ÎNTREABĂ CE AM CONTRA GRÂULUI, DE CE NU FĂINĂ DE GRÂU?

Grâul a fost până acum, de la apariția lui pe pământ, atunci când omul nu îl consuma, modificat de la 5 perechi de cromozomi la 21 DE PERECHI DE CROMOZOMI!

Primul grâu, care nu mai exista demult, avea 5 perechi de cromozomi (10 cromozomi) și a apărut acum câteva milioane de ani, conform cercetătorilor.

Al doilea tip de grâu, de acum 10.000 de ani, era deja încrucișat cu altă plantă și avea 14 cromozomi, adică 7 perechi.

După care s-a mai încrucișat o dată, natural, și a ajuns la 28 de

cromozomi, adică 14 perechi. Acesta a fost primul grâu din care s-a făcut pâine.

După care, A INTERVENIT MAREA ȘTIINȚĂ A OMULUI, ȘI L-A MODIFICAT, FĂCÂND UN MUTANT, ȘI DIN 1960 ÎNCOACE, GRÂUL CONSUMAT ARE 42 DE CROMOZOMI, ADICĂ 21 DE PERECHI. Acesta este un grâu plin de gluten, UN MUTANT AL INGINERIEI GENETICE.

Una dintre cauzele la ceea ce vedeți la ora actuala în jurul vostru sub formă de INFLAMAȚII CRONICE ȘI BOLI AUTOIMUNE ESTE GLUTENUL. CANCERUL ESTE ÎNSOȚIT ȘI EL DE ACEASTĂ INFLAMAȚIE CRONICĂ.

Glutenul, înghițit chiar și în cantități mici, genul “o gură de paste”, produce

inflamație pe tubul digestiv, inclusiv la oamenii sănătoși, diagnostic pus pe biopsie, deci nu poți contesta așa ceva.

Detoxifiere drastică în organism și creier. De aceea, v-am rugat sa vedeți cum e viața fără gluten, pentru că testele pe care le faceți nu sunt deloc precise. Rezultatele pe durere, inflamații, alergii, etc. se văd după 10 zile, dar cu rezultate incredibile, după o lună de când nu o să mai mâncați, DAR NICI MĂCAR UN GRAM. Fiecare gram pus în gură duce la declanșarea furtunii imunologice realizată de armata de anticorpi pe care o aveți deja, anticorpii antigluten.

Secara

și orzul conțin și ei gluten. Mai puțin, dar conțin.

Ovăzul nu conține, dar în schimb, e modificat genetic, a ajuns și el la 42 de cromozomi, și are în constituția lui o altă proteină care dă reacții încrucișate cu glutenul.

Medicul din Canada de origine română Liliana Suciu mai spune: O viață fără gluten este o viață cu mai puțină suferință, o viață în care creierul îți mulțumește că nu îl mai intoxici. Nu mai spun de mușchi, articulații și plămâni, care sunt delectați de eliberarea de inflamație.

Ultimele stiri

Parteneri