Categories: Expertul zilei

Dezvăluirea momentului despre Raed Arafat: A mers cu pâra la Bruxelles! S-a si victimizat! A vorbit de rau țara în care mănâncă o pâine foarte bună!

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a participat marți, 25 octombrie, la conferința Disinfo2022 de la Bruxelles, pe tema dezinformării din perioada pandemiei.

Sorin Ioniță: Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu

Potrivit analistului politic Sorin Ioniță, prezent și el la conferința, Raed Arafat le-a prezentat invitaților cu nume și poze, zeci de exemple care au rulat pe televiziunile din România, dar și din presa online.

„Chiar acum la Bruxelles, Raed Arafat e keynote speaker în marea conferință Disinfo2022. Și se suie practic cu picioarele pe Antena 3 și RomaniaTv, cu nume și poze, inclusiv aliați la guvernare, pe medici ca Monica Pop etc, pentru toată dezinformarea din perioada Covid.

E festival, are o prezentare absolut profi și cu exemple, americănească, cu secvențe subtitrate din bazaconiile spuse pe TV-uri, vorbește liber în engleză. E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu”, notează Sorin Ioniță pe Facebook.

Monica Pop, mesaj pentru Arafat: De ONOARE mai poate fi vorba la un demnitar care merge să îsi blameze tara?!

Șeful DSU a pârât Europei colegi de breaslă sau voci publice care au criticat restricțiile sau eficiența vaccinului anti-Covid, pe motiv că au dezinformat. Iar una din persoanele vizate de Arafat este și medicul Monica Pop.

Într-o postare pe pagina de Facebook, medicul oftalmolog Monica Pop îi atrage atenția lui Raed Arafat că gestul său de a-și „pârî” colegii este unul josnic.

„DE CE, DR. ARAFAT, ASEMENEA ATITUDINE ANTI-NATIONALĂ?! E SI TARA DVS! V-a primit cu bratele deschise! DE CE SA-I FACETI RAU? Pacat, ati facut si lucruri foarte bune, deosebite ! V-ati schimbat mult ! Nu mai sinteti acelasi!? PUTEREA?!
Greșeala unei vieti! Dl. Dr. Arafat, secretar de stat la MI, deci DEMNITAR, a participat azi la o conferință de presă, „DEZINFO”, la Bruxelles, (in ce calitate? De demnitar!!??) organizata de dl. Sorin Ionița, ziarist (are un ONG). De ce a facut-o si de ce la Bruxelles?!
A facut, rau țarii, intr-un moment in care România avea nevoie de sprijin, nu de blam si de paie pe foc! A mers cu „pîra”! Numai cu neadevaruri S-a si victimizat! A vorbit de rau tara asta in care maninca o pîine foarte buna de citeva zeci de ani! Ce-a cautat acolo?
A spus că noi, cu nume si poze ( eu, doamna Dana Budeanu, domnul Razvan Dumitrescu cu invitatii, dl. Ciutacu ,dl. Turcescu etc,) suntem cei care am dezinformat in pandemie, desi stiu foarte bine romānii ca EL e unul dintre dezinformatorii principali si ca nu s-a adeverit mai nimic din ceea ce a spus !
Tocmai EL A vorbit de cenzură??!! Nu a spus si ca, da, a existat, dar că „oponentii” lui, eu si multi alții, nu puteau primi comentarii la postarile „incomode”! Asta nu e cenzura?!! Acum, cred, va fi la fel, veti vedea!
A participat la strategia din pandemie, nu?! ( inchiderea de spitale si policlinici, lock down, inchiderea celor de peste 65 de ani in case, internarea fortata a pozitivilor, bolnavii de alte afectiuni care aveau nevoie de consult, internari si tratamente, nu au avut unde se adresa – unii au murit din aceste motive, sau au rămas cu handicap, lucru dovedit-, au fost mari greseli )
Sintem singura tara cu asemenea atitudine fata de pacientii non-covid, in necesitate! Despte panica si teroarea induse de interventiile in media a vorbit?! De Ordine si comunicate?! Incredibil! De ONOARE mai poate fi vorba la un demnitar care merge să îsi blameze tara?! Stiind bine unde merge!”, a scris Monica Pop.

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

7 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

7 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

8 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

8 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

9 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

9 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia