Sari la conținut

Dezvăluirea momentului despre Raed Arafat: A mers cu pâra la Bruxelles! S-a si victimizat! A vorbit de rau țara în care mănâncă o pâine foarte bună!

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a participat marți, 25 octombrie, la conferința Disinfo2022 de la Bruxelles, pe tema dezinformării din perioada pandemiei.

Sorin Ioniță: Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu

Potrivit analistului politic Sorin Ioniță, prezent și el la conferința, Raed Arafat le-a prezentat invitaților cu nume și poze, zeci de exemple care au rulat pe televiziunile din România, dar și din presa online.

„Chiar acum la Bruxelles, Raed Arafat e keynote speaker în marea conferință Disinfo2022. Și se suie practic cu picioarele pe Antena 3 și RomaniaTv, cu nume și poze, inclusiv aliați la guvernare, pe medici ca Monica Pop etc, pentru toată dezinformarea din perioada Covid.

E festival, are o prezentare absolut profi și cu exemple, americănească, cu secvențe subtitrate din bazaconiile spuse pe TV-uri, vorbește liber în engleză. E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu”, notează Sorin Ioniță pe Facebook.

Monica Pop, mesaj pentru Arafat: De ONOARE mai poate fi vorba la un demnitar care merge să îsi blameze tara?!

Șeful DSU a pârât Europei colegi de breaslă sau voci publice care au criticat restricțiile sau eficiența vaccinului anti-Covid, pe motiv că au dezinformat. Iar una din persoanele vizate de Arafat este și medicul Monica Pop.

Într-o postare pe pagina de Facebook, medicul oftalmolog Monica Pop îi atrage atenția lui Raed Arafat că gestul său de a-și „pârî” colegii este unul josnic.

„DE CE, DR. ARAFAT, ASEMENEA ATITUDINE ANTI-NATIONALĂ?! E SI TARA DVS! V-a primit cu bratele deschise! DE CE SA-I FACETI RAU? Pacat, ati facut si lucruri foarte bune, deosebite ! V-ati schimbat mult ! Nu mai sinteti acelasi!? PUTEREA?!
Greșeala unei vieti! Dl. Dr. Arafat, secretar de stat la MI, deci DEMNITAR, a participat azi la o conferință de presă, „DEZINFO”, la Bruxelles, (in ce calitate? De demnitar!!??) organizata de dl. Sorin Ionița, ziarist (are un ONG). De ce a facut-o si de ce la Bruxelles?!
A facut, rau țarii, intr-un moment in care România avea nevoie de sprijin, nu de blam si de paie pe foc! A mers cu „pîra”! Numai cu neadevaruri S-a si victimizat! A vorbit de rau tara asta in care maninca o pîine foarte buna de citeva zeci de ani! Ce-a cautat acolo?
A spus că noi, cu nume si poze ( eu, doamna Dana Budeanu, domnul Razvan Dumitrescu cu invitatii, dl. Ciutacu ,dl. Turcescu etc,) suntem cei care am dezinformat in pandemie, desi stiu foarte bine romānii ca EL e unul dintre dezinformatorii principali si ca nu s-a adeverit mai nimic din ceea ce a spus !
Tocmai EL A vorbit de cenzură??!! Nu a spus si ca, da, a existat, dar că „oponentii” lui, eu si multi alții, nu puteau primi comentarii la postarile „incomode”! Asta nu e cenzura?!! Acum, cred, va fi la fel, veti vedea!
A participat la strategia din pandemie, nu?! ( inchiderea de spitale si policlinici, lock down, inchiderea celor de peste 65 de ani in case, internarea fortata a pozitivilor, bolnavii de alte afectiuni care aveau nevoie de consult, internari si tratamente, nu au avut unde se adresa – unii au murit din aceste motive, sau au rămas cu handicap, lucru dovedit-, au fost mari greseli )
Sintem singura tara cu asemenea atitudine fata de pacientii non-covid, in necesitate! Despte panica si teroarea induse de interventiile in media a vorbit?! De Ordine si comunicate?! Incredibil! De ONOARE mai poate fi vorba la un demnitar care merge să îsi blameze tara?! Stiind bine unde merge!”, a scris Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.