Sari la conținut

Dezvăluirea momentului! Mitică Popescu a fost avertizat că va muri în spital! „I-am zis că de acolo se iese cu picioarele înainte”

Dezvăluirea momentului! Actorul Valentin Teodosiu face acuzații grave în legătură cu moartea lui Mitică Popescu.

Acesta susține că l-ar fi avertizat pe bunul său prieten să evite internarea, „pentru că va ieși cu picioarele înainte”.

Valentin Teodosiu, despre moartea lui Mitică Popescu: I-am zis să nu se ducă la Spitalul

Dezvăluirea momentului! De ce era Mitică Popescu nefericit?

Teodosiu a dezvăluit că marele actor era nefericit în ultima parte a vieții sale, pentru că nimeni nu-l mai suna.

„Îmi aduc aminte că odată pe lună cel puțin îl scoteam la o bere. El bea bere și fuma din păcate foarte mult. Acum vreo cinci săptămâni, înainte să se interneze la urgență, l-am scos la un șpriț. Era tare nefericit că nu-l mai sună nimeni.

Cât era în viață și avea nevoi, nu l-a sunat nimeni, acum toată lumea sună. Când avea nevoie de ceva, nu era nimeni, el fiind unul dintre cei care muncea. Își făcea emisiunea la TVR”, a dezvăluit Valentin Teodosiu , potrivit fanatik.ro.

„Fac Crăciunul la Urgențe la Floreasca și revelionul la Elias”

Mai mult, Valentin Teodosiu a făcut publică ultima discuție avută cu Mitică Popescu, înainte de internarea acestuia la Spitalul Elias.

„L-am sunat când am auzit că s-a internat la urgențe, nu mi-a răspuns în prima zi. A doua zi mi-a răspuns. L-am mai sunat odată peste câteva zile și l-am întrebat ce face, iar el mi-a zis: «Uite, fac Crăciunul la Urgențe la Floreasca și revelionul la Elias».

I-am zis să nu se ducă la Spitalul Elias că de acolo se iese cu picioarele înainte. Este plin de nosocomiale. Iar el mi-a zis: «Nosocomiale sunt peste tot. Mă duc la recuperare. Și l-au recuperat. Fusese internat din cauza unui AVC (n.r. Accidentul vascular cerebral) mic”, a mai spus Valentin Teodosiu

 Sicriul cu trupul actorului Mitică Popescu va fi depus în foaierul Teatrului Mic

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu este depus joi, de la ora 12.30, în foaierul Teatrului Mic din București. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, de Bobotează.

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – Str. Constantin Mille nr 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu!

O ultimă, adâncă reverență, Maestre!” a anunțat Teatrul Mic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel