marți, mai 24, 2022

Dezvăluiri explozive: „Acest stat amărât mai are de platit 700 de milioane de euro”. Dana Budeanu: „Să plătească Cîţu, cu Barna și cu Mihăilă”.

Ministrul Alexandru Rafila declara în urmă cu ceva timp că România este obligată să primească în continuare vaccinuri anti-covid, întrucât există contracte încheiate cu țara noastră până în anul 2023.

Rafila a mai spus că până acum au expirat 2 milioane de vaccinuri și că inclusiv distrugerea lor presupune costuri ridicate, iar în perioada următoare va mai expira  „o cantitate mare”.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit care te face să te îngrași. Iată ...

Ministrul Sănătății a menţionat că a reuşit să vândă cele 6,5 milioane de doze de vaccin de la Pfizer, primite în ianuarie şi februarie, către Germania şi Ungaria, dar nici celelalte țări nu mai vor să cumpere în acest moment vaccinuri.

Dezvăluiri explozive: „Acest stat amărât mai are de platit 700 de milioane de euro”. Dana Budeanu: „Să plătească Cîţu, cu Barna și cu Mihăilă”

Duminică, 1 mai, Dana Budeanu a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce privește achiziţia dozelor de vaccin anti-covid. Statul român mai are de plătit 700 de milioane de euro, a atras atenția creatoarea de modă, adăugând că statul român avea dreptul să refuze achizitia suplimentară de vaccinuri anti-covid.

„Aceasta țară, acest stat amărât, mai are de plătit 700 de milioane de euro pe vaccinuri anti-covid contractate, cu pistolul la cap, că nu înțeleg cum.  E o demență să cumperi atâtea doze, că nu ai pentru ce.

Te-ar mai interesa: Boala Alzheimer: ce este si cum se manifesta?...

Vă spun eu care este manevra. Noi rămânem angrenați cu 700 de milioane de euro, lăsați restul de 60 de milioane de doze pe care le-am luat în primii doi ani. Noi va trebui să plătim suma asta, problema este că nu mai putem să o plătim pe vaccin, că nu mai avem boala lui calache.  Noi trebuie sa dăm aceasta sumă. Suntem obligați să plătim această sumă.

Aceste sume puteau să nu fie plătite. În memorandum scrie ca în luna mai, domnul Cîţu, domnul Barna şi doamna Mihăilă puteau sa spună în termen de cinci zile lucrătoare că am luat 60 de milioane, avem, nu mai cumpărăm.

Te-ar mai interesa: Ți se întâmplă să te trezești noapte de noapte la ...

Aveam termen cinci zile să refuzăm această achiziție de doze în plus. Să plătească Cîţu, cu Barna și cu Mihăilă”, a declarat Dana Budeanu, potrivit România TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private