Sari la conținut

Dezvăluiri incredibile despre Vladimir Putin: „E paranoic și ipohondru. Se temea că îi furăm ADN-ul”

Dezvăluiri incredibile despre Vladimir Putin: „E paranoic și ipohondru. Se temea că îi furăm ADN-ul”

Dezvăluirile au fost făcute de un celebru cântăreț român, care a povestit că liderul rus se spală pe mâini cu spirt, după ce dă mâna cu altcineva.

Adrian Enache a avut ocazia să interacționeze cu Vladimir Putin, în urmă cu câțiva ani, la un concert la Moscova.

Dezvăluiri incredibile despre Vladimir Putin: „E paranoic și ipohondru. Se temea că îi furăm ADN-ul”

Enache a povestit, pentru realitatea.net, că, în 2014 și 2015, a fost prezent la Moscova, unde s-a desfășurat Cupa Mondială la fotbal a artiștilor. Evenimentul, organizat de guvernul rus, a fost câștigat în ambii ani de echipa națională a României, din care făcea parte și Adrian Enache.

„Asta a fost in 2015 si 2014 cand am luat primul titlu, si pe vremea aia Putin facea chestii frumoase, organiza campionate mondiale pentru a promova jocurile olimpice”, a declarat Adrian Enache, potrivit sursei citate.

Conform spuselor artistului, Putin este paranoic și ipohondru. Mai mult, el a adăugat că Vladimir Putin era înconjurat tot timpul de bodyguarzi.

„Avea foarte mulți oameni pe lângă el, care aveau grija sa nu ii furam ADN-ul, mă rog, cum se proceda la el la nivel guvernamental”, a adăugat Adrian Enache.

Cunoscutul cântăreț Adrian Enache își aduce aminte și de momentul din 2018, de la același campionat, când oficiali ai echipei de fotbal a Rusiei le-au cerut românilor să piardă finala.

„Ni s-a transmis de la conducerea superioară de partid și de stat că ar fi bine să-i lăsăm să câștige pe ei. Pentru că ei organizau Campionatul de Fotbal cel mare. S-au gândit că dacaă am ajuns în finală cu ei, să cedăm și să-i lăsăm pe ei să câștige finala. Să fie un pachet all inclusive de fericire maximă pentru poporul rus. Creștea și Vladimir Putin în sondaje.

În 2018, și noi sărbătoream o sută de ani de la înființarea României și n-am putut să cedăm”, a mai spus Enache.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: