vineri, mai 27, 2022

Dieta Andreei Marin. Zâna Surprizelor a dezvăluit cum a reușit să slăbească 5 kilograme în două săptămâni.

Invitată în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV, Andreea Marin a povestit cum a reușit să slăbească după Sărbători.

Deși nu a explicat clar ce presupune dieta, vedeta spune că alege un stil de viață sănătos și a discutat cu un nutriționist pentru a-i realiza un regim care să corespundă nevoilor sale.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

“Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a dezvăluit Andreea Marin, la PRO TV.


Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția!

Reamintim că andreea Marin a împlinit recent 47 de ani și spune că această vârstă a făcut-o să fie mai preocupată de stilul ei de viață. Atunci când vine vorba de secrete, se pare că moderația este cheia în cazul său.

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

“Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a explicat Andreea Marin.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private