joi, ianuarie 27, 2022

Surprize, surprize! Andreea Marin, infectată cu Covid. „Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice”.

Deși s-a vaccinat în urmă cu cinci luni de zile, la finalui unui proiect desfășurat în afara ţării, la întoarcerea în România, Andreea Marin a aflat la testul PCR că este pozitivă. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, prezentată de Cristi Brancu.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Constantin Dulcan: ”Ura dezbină şi este ...

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența Covid. Nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat.

Surprize, surprize! Andreea Marin, infectată cu Covid

Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.

După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a declarat Andreea Marin, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihail Pautov, despre vaccinarea copiilor: „Su...

Atât ea, cât și Adrian Brâncoveanu, iubitul acesteia au fost infectați cu Covid. Din fericire, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, nu s-a îmbolnăvit.

„Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi. Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas”, a precizat Andreea Marin.

„Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea”

Și cu toate că s-a vaccinat în urmă cu cinci luni, Andreea Marin a fost nevoită să stea la pat, în primele zile. A resimțit toate simptomele unei gripe puternice: dureri de mușchi, temperatură, dureri de cap.

Te-ar mai interesa: Povestea băiețelului care s-a născut cu o inimă în...

„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac.

I-am păzit pe cei din jur izolându-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur”, a subliniat vedeta TV.

Andreea Marin susține că vaccinul anti-covid a „funcționat” în cazul ei. Și este convinsă că datorită serului anti-covid a făcut o formă ușoară a bolii.

Te-ar mai interesa: Monica Pop a răbufnit: Totul e o înșelătorie ordin...

„Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a mai spus Andreea Marin.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private