Sari la conținut

Cum a slăbit Cornelia Rednic. Dieta cu care a topit 30 de kilograme: Am renunțat la acest aliment!

Retete si Vedete

Cum a slăbit Cornelia Rednic 30 de kilograme în 3 luni. Îndrăgita artistă se află într-o formă de zile mari și multe doamne au fost curioase să afle care este secretul siluetei sale.

Interpreta de muzică populară a intrat în direct la „Star Magazin” și a dezvăluit cum a reușit să topească kilogramele în plus și la ce anume a scos definitiv din alimentație, scrie Antena Stars.

Cum a slăbit Cornelia Rednic 30 de kilograme în 3 luni. Urmăritorii artistei știu că aceasta s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește kilogramele în plus, însă acest aspect ține de domeniul trecutului. Cornelia Rednic arată acum mai bine ca niciodată, însă recunoaște că în 1998 a slăbit cu ahutorul unei diete draconice, pe care nu o recomandă nimănui.

Mi-a căzut părul atunci când am slăbit drastic

„Am făcut niște schimbări pentru că am considerat că este cazul. Așa că într-o zi am luat foarfeca și m-am tuns singură și așa am ajuns la păr scurt. Eu am slăbit în ’98 și atunci m-am cam înfometat. Peste 30 de kg am slăbit atunci în 3 luni. Atunci nu era la modă să discuți cu un nutriționist. Atunci fiecare făcea cum știam. Acum mi-am schimbat stilul de viață. Mi-a căzut părul atunci când am slăbit drastic. Eu nu i-am dat sufiecientă hrană și am fost nevoită să fac un tratament de regenerare a părului. Nu îmi mai plăcea cum arăt, dar nu să mă urăsc.”, a spus Cornelia Rednic.

Am renunțat la dulce, cu totul la zahărul alb

În plus, Cornelia Rednic a dezvăluit că a exclus un aliment din meniul său zilnic. Artista a renunțat definitiv la zahărul alb, iar rezultatele nu au încetat să apară.

„Eu nu am fost niciodată foarte slabă. Dintr-o dată când ai slăbit atât de mult, ți se pare că ai ochii mai mari și tot felul de schimbări. Mănânc de toate acum. Am renunțat la dulce, cu totul la zahărul alb, la zahărul din alimentație.”, a mai spus artista.

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel