joi, decembrie 1, 2022

Cornelia Redic s-a luptat cu kilogramele de-a lungul timpului, însă pentru a ajunge la forma visată a fost nevoită să țină regim. Aceasta a dezvăluit dieta care a ajutat-o să slăbească 2 kilograme pe săptămână.

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Cornelia Rednic a vorbit despre metodele sale de slăbit. Partenera lui Lupu Rednic spune că unul dintre secretele siluetei sale constă în mâncatul puțin.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

„Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program. Și acum am început cu terapeuta Carmen Bărcan”, a declarat artista.

Deși a slăbit 30 de kilograme până acum, Cornelia Rednic nu vrea să se oprească aici. Cântăreața a mărturisit că ultima ei masă este la ora 17.00, apoi nu mai mănâncă nimic până a doua zi.

Cornelia Rednica slăbit 30 de kilograme, câte 2 kilograme pe săptămână

„După ora 17.00, nu mai mănânc nimic. Mai nou consum doar ce îmi zice ea. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie. Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești. Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit două kilograme.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

Mi se pare extraordinar si merg și la salon. Mă pune pe niște aparate, pentru că, în momentul în care slăbești ți se lasă pielea. De aceea lucrez la ea la salon, ca să arate frumos, să slăbesc frumos. Pentru că nu mai am nici eu 20 de ani, să nu ne ascudem după degete”, a spus Cornelia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private