marți, mai 17, 2022

Greutatea excesivă poate afecta în mod substanțial sănătatea organismului. Acesta a fost și cazul lui Cătălin Scărlătescu, chef, după ce analizele nu au avut un rezultat bun.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a confruntat cu kilogramele pentru mult timp, însă susține că o dietă l-a ajutat să obțină cele mai bune rezultate.

Cu ajutorul dietei, chef Scărlătescu a reușit să elimine peste 50 de kilograme. Cu toate acestea, el susține că este o dietă foarte strictă și este necesar să consultăm un medic înainte de a o implementa.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre virusul care declanșează...

Dieta lui Cătălin Scărlătescu

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu! Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool”, a spus Chef Scărlătescu, la Xtra Night Show.

Dieta este foarte drastică

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că a renunțat la pâine și a început să consume doar crudități și recomandă ca cei care vor să o urmeze, să consulte un medic înainte, dat fiind faptul că este o dietă severă.

Te-ar mai interesa: Dieta cu căpșuni. Care sunt beneficiile uimitoare ...

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Te-ar mai interesa: Efectele eclipsei de Lună. La ce să ne așteptăm în...

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru’. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Te-ar mai interesa: Cum dizolvi în mod natural cheagurile de sânge? Tr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private