Sari la conținut

Dieta cu care Gabi Firea își menține greutatea încă din adolescență. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în 3 luni?

Deși are 50 de ani, Gabriela Firea se menține într-o formă de invidiat, lăudându-se cu greutatea din facultate. Aceasta afirmă că se bucură de stilul de viață adoptat pentru că îi oferă multă energie.

Fostul primar al Capitalei, în ciuda faptului că a trecut prin niște probleme de sănătate, arată impecabil. Și nu doar pe dinafară: ”Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie”, spune ea.

”Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată.

Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați.

În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior”.

Poartă marimea S sau M

Gabriela Firea susține că poartă aceeași măsură încă din facultate.

”Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.

Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani.

Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie”, a mai declarat Gabriela Firea pentru Impact.

Cum a slăbit 25 de kilograme

Și chiar dacă a trecut și printr-o perioadă în care a avut probleme cu greutatea, mai exact după nașterea fiului său, susține că cele 25 de kilograme acumulate în timpul sarcinii au dispărut în numai trei luni.

„Am slăbit 25 de kilograme în trei luni. Dimineața, după ce luam aghiasmă, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie.

La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient, mai mâncam semințe crude: de dovleac, de in.

Masa de prânz era compusă dintr-o supă cremă de legume și un grătar de curcan sau pește cu salată.

La masa de seară, obligatoriu, înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare și cu roșii sau o salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam, cu apă.

Între mese nu mâncam cornulețe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente și îmi potoleau foamea”, spunea Gabriela Firea la acea vreme, potrivit DCNews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel