joi, decembrie 1, 2022

Ana Lesko se poate lăuda cu o siluetă de invidiat la 43 de ani. Deși susține că nu este adepta dietelor, frumoasa vedetă apelează la un truc alimentar de două ori pe an.

„Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune.”, a mărturisit Anna Lesko pentru Viva.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Ana Lesko susține că nu este adepta saloanelor și a tratementelor cosmetice, însă o dată pe săptămână apelează la medicul ei dermatolog pentru curățarea tenului.

„Nu știu ce să vă spun, nu fac minuni, sunt normală. Într-adevăr, îmi place să țin cont de faptul că trebuie să arăt bine. Îmi îngrijesc pielea. Nu exagerez cu salonul de frumusețe sau de cosmetică, nu am răbdare. O dată pe săptămână apelez la doctorul meu dermatolog pentru hidratarea tenului.”

Anna Lesko a mărturisit că timp de o săptămână, maxim două, bea doar apă, cu suc de lămâie și miere, fără să mănânce nimic. Practic, un fel de limonadă, cum o numește ea.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

„Nu cred în diete, pentru că îți forțezi și minți organismul. Am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an).”

În rest, se pare că frumoasa cântăreață nu se abține de la nimic și mănâncă tot ce poftește, dar în cantități mici. Aceasta sfătuiește pe oricine are probleme cu greutatea să se prezinte la medic și să nu încerce nicio „dietă minune” acasă.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

„Dacă cineva are probleme cu greutatea, trebuie să apeleze la un medic specialist. Mănânc bine, nu mă abțin de la nimic, dar arderile mele sunt foarte bune. Am o rigoare, o disciplină: sală, nu beau sucuri, nu combin carbohidrați cu proteine.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private