Sari la conținut

Dieta cu care se menține Amalia Năstase. Secretul pentru o tinerețe fără bătrânețe. „Sunt trei idei principale …”

Amalia Năstase a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului în lupt sa cu kilogramele în plus. A slăbit zeci de kilograme după ce a ținut o dietă, însă le-a pus înapoi. În urma participării la un congres din America, Amalia Năstase se poate lăuda cu rețeta echilibrului ce o ajută să își mențină o greutate sănătoasă.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, Amalia Năstase a povestit despre modul în care se îngrijește și metodele de slăbire la care apelează. Le-a descoperit tocmai în America.

„Am fost acum vreo lună la Los Angeles și la Las Vegas unde a fost Congresul Asocitatiei Anti-aging din America (…). Și am zis sigur găsesc secretul. Și vă spun cele trei idei principale: să nu mănânci mult, să faci sport, să mergi, să ai 10.000 de pași pe zi și să dormi 8 ore pe noapte”, a spus ea în emisiune, conform protv.ro.

Amalia Năstase a povestit și despre postul intermitent sau fasting, care e acea metodă de slăbire care presupune consumul de alimente în anumite intervale de timp, urmat de o perioadă de post.

„Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie, microbiomul, microbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi, nu mai are timp sistemul digestiv să înceapă să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2.000 de ani, când mânca o dată pe zi”, a mai zis ea.

Intervenția chirurgicală pe care și-a dorit-o în tinerețe

Se poate spune că Amalia Năstase a acceptat cu ușurință că în fiecare schimbare are loc la timpul și momentul potrivit din viața fiecăruia. Fosta soție a lui Ilie Năstase a recunoscut că tot timpul și-a dorit sâni mai mari, însă acum, la 46 de ani, nu crede că mai are rost o transformare de acest fel. Cu gândul la vremurile când spera la o intrevenție chirurgicală, resemnată, aceasta acceptă cu ușurință ideea că ”toate la timpul lor”.

”Eu am vrut toată viață mea și nu aveam deloc sâni, am vrut să îmi pun sâni. Dar atât de mult am amânat, să văd și dacă e vreo problemă, dacă nu e vreo problemă, până când am ajuns să nu-mi mai fac, nu mai are rost la 46 de ani”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel