vineri, septembrie 30, 2022

Indiferent că ești sau nu vedetă, dieta a devenit un stil de viață, singura opțiune pentru obținerea și menținerea unei greutăți. Printre celebritățile care doresc asta se numără și Amalia Năstase, una dintre cele mai celebre femei de afaceri din România.

Amalia Năstase, luptă dură cu kilogramele în plus. La ce dietă a apelat

Amalia Năstase se luptă în acest moment să ajungă la dimensiunile unui manechin. Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit în trecut să slăbească spectaculos însă acum trece prin același proces. Kilogramele în plus acumulate în câteva luni îi dau acummari bătăi de cap.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

La ce dietă a apelat Amalia?

Amalia Năstase este genul de femeie care lucrează mereu la imaginea ei.
Astfel, după ce a reușit să slăbească, iar ulterior a acumulat din nou kilograme, vedeta a intrat din nou într-un proces de transformare. Amalia apelează la nevoie la unul dintre cele mai riguroase regimuri de slăbit.

Aceasta consumă carne slabă, lactate, grăsimi sănătoase precum și legume. Cu această dietă, Amalia Năstase a reușit în trecut să dea jos peste 30 de kilograme.Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a întors la alimentația care a ajutat-o să își recapete silueta de invidiat.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

Amalia Năstase  a acumulat foarte multe kilograme după ce l-a adus pe lume pe Toma, fiul ei în vârstă de trei ani, iar ulterior, pentru că nu reuşea să topească kilogramele în plus, ea a început să urmeze o dietă drastică, bazată pe fructe, legume, carne la grătar cu salată.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea.

Te-ar mai interesa: O femeie a devenit bunică la doar 36 de ani. Cel m...

Amalia: Nu mănânc carne de pui

Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a explicat Amalia Năstase

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Amintim că din căsnicia cu fostul tenismen Năstase, Amalia are două fiice, Alessia și Emma. Împreună cu Răzvan Vasilescu, vedeta a mai adus pe lume un al treilea copil, Toma.

Zilele acestea în familia Amaliei au fost presărate cu mari emoții. Asta pentru că fiul celor doi soți a intrat în clasa 1. Fiica mijlocie a vedetei, Emma este de asemenea în clasa a 11 a. Amalia investește în educația copiilor, astfel că, a ales ca aceștia să urmeze o școală privată, potrivit substantial.ro.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private