Sari la conținut

Dieta cu care se menține Denise Rifai. Ce NU mănâncă absolut niciodată!

Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar apariția ei pe sticlă sau chiar la un eveniment face furori. Denise se menține într-o formă de invidiat, iar acum, aceasta a dezvăluit în ce constă regimul ei alimentar, dar și alimentele pe care pe evită cu desăvârșire.

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm.

Zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii

Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi. Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce.

Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea, pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald”, a spus Denise, care face și sport destul de des.

Denise Rifai

Evit produsele lactate pentru că duc la retenție de lichid

„Noi suntem și femei, evit și produsele lactate, pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic.

Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic, și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai creează spațiu să mai poți mânca ceva”, a explicat ea.

Am dreptul să nu mă pun pe cântar

Denise a mărturisit că evită și cartofii prăjiți și că niciodată nu a fost obsedată de numărul kilogramelor arătate de cântar.

„Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există! (…)

Am dreptul să nu mă pun pe cântar!

Nu sunt obsedată de numărul de kilograme, nu contează numărul de kilograme, ci contează să îți hrănești corpul cum se cuvine și să nu îți bați joc de corpul tău, mai ales dacă ai posibilitatea să poți să îți permiți să cumperi alimente de calitate”, a încheiat ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel