Din cuprinsul articolului
Dovleacul este unul dintre cele mai populare alimente în sezonul rece. Pe lânga aroma sa inconfundabilă, dovleacul este și un aliment bogat în substanțe nutritive esențiale pentru organism, precum beta-carotenul. Iată de ce trebuie să profiți de acest aliment de sezon!
Beta-carotenul este un antioxidant puternic care, odată ingerat, este transformat de organism în prețioasa vitamina A. Vitamina A îndeplinește o serie importantă de funcții în organism, precum:
Lygia Alexandrescu, nutriționist, a vorbit la Antena 3 despre dovleac și beneficiile acestuia asupra organismului. Iată ce beneficii poate aduce acesta:
S-a trezit milionar din banii de pensie Pilonul 2. Conturile personale de pensii Pilon 2…
Vitamina care combate cancerul. Un articol recent din revista Science dezvăluie un potențial beneficiu al…
Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București a împlinit 90 de ani. Este cea mai…
Daniel Baciu, directorul Casei de Pensii, anunță o veste bună pentru pensionari: urmează o nouă…
Cât costă carnea de miel, anul acesta? Mielul este unul dintre alimentele nelipsite din meniul…
Mesaje de Florii. Duminica Floriilor este o zi specială pentru toți ortodocșii din România, dar…