luni, ianuarie 30, 2023

Dieta cu ouă.Există nenumărate lucruri pe care oamenii le fac sau le mănâncă în căutarea lor de a slăbi.

Consumul de ouă pentru pierderea în greutate este unul din trucurile pe care toți observatorii de greutate și experții în fitness îl sugerează.

Dar, ce-ar fi să vă spunem, există un plan de dietă care implică doar consumul de ouă și care vă promite să vă scape kilogramele mai repede?

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă iei o linguriță de oțet înaint...

Oricât de descumpănitor pare, planul de dietă cu ouă este ceva pe care mulți îl încearcă și garantează promisiunile sale de a promova o slăbire mai rapidă.

Vă explicăm cum funcționează dieta cu ouă, beneficiile acesteia și tot ce trebuie să știți despre ea.

Ce plan implică dieta cu ouă?

Pur și simplu spus, planul de dietă pentru ouă este o strategie nouă de slăbire care impune persoanelor care iau dieta să consume cel puțin o masă mare a zilei centrată în jurul ouălor, considerată în mod tradițional un aliment pentru micul dejun.

Dieta cu ouă este, de asemenea, considerată a fi extrem de utilă pentru pierderea în greutate, deoarece este în mod ideal un aliment cu conținut scăzut de calorii, bogat în proteine, care poate ajuta la pierderea kilogramelor mai repede și nu poate face o persoană să piardă masa musculară.

Te-ar mai interesa: Ouă de găină la 8 lei bucata. Ce beneficii impresi...

În afară de concentrarea evidentă pe ouă, planul de dietă implică să luați trei mese pe zi, fără gustări, să beți suficientă cantitate de apă (și să aveți alte băuturi zero calorii).

Cele două variante cele mai frecvent urmate ale acestui plan dietetic sunt – o dietă numai pentru ouă sau o dietă cu ou fiert.

Ce putem mânca?

În timp ce accentul principal al dietei rămâne consumul de ouă pentru pierderea în greutate, multe alte aspecte depind de alimentele pe care le consumați.

Te-ar mai interesa: Sirop magic pentru tusea seacă. Lidia Fecioru: E f...

Există variații ale acestui plan de dietă care includ alimente precum pui la grătar, fructe de mare și legume la abur, dar elimină alimentele bogate în amidon și bogate în carbohidrați.

În general, gustările și băuturile gazoase (care adaugă calorii) sunt interzise. În timp ce o masă a zilei trebuie să aibă un preparat pentru ouă, celelalte două mese pot avea, de asemenea, o formă de proteină slabă.

Te-ar mai interesa: Alimente care susțin sistemul imunitar. Medic: Exi...

O persoană poate adăuga, de asemenea, o formă de legume cu conținut scăzut de carbohidrați, fructe. Nu sunt permise alimentele bogate în carbohidrați, cum ar fi cerealele, unele legume și fructe. Alimentele procesate sunt din nou un mare nu-nu.

Dieta este planificată în așa fel încât să restricționați anumite alimente pentru câteva săptămâni și apoi să vă relaxați încet într-un model alimentar mai sănătos. Există, de asemenea, o variație a dietei care permite unei persoane să aibă doar ouă și apă.

Te-ar mai interesa: O zodie este atenționată. Numerolog: Fiţi rezisten...

Se practică de obicei 14-21 de zile, nu mai mult de atât.

Există, de asemenea, o versiune extremă a dietei cu ouă – o dietă exclusiv cu ouă (fierte tare) și apă timp de două săptămâni. Deoarece se bazează exclusiv pe o singură sursă de nutriție, este posibil să nu fie atât de durabilă și să vă lipsească de alte vitamine și minerale importante.

O altă formă a dietei cu ouă este dieta medicală cu ouă, în care o persoană consumă un ou cu fiecare masă, împreună cu o bucată de pâine. În afară de ouă și pâine, orice număr de fructe și legume cu conținut scăzut de calorii poate fi inclus în aceasta și pot fi incluse, de asemenea, băuturi precum apă și cafea neagră.

Există, de asemenea, o altă versiune a dietei cu ouă care vă împinge corpul în cetoză pentru a arde grăsimile. În conformitate cu aceasta, o persoană trebuie să aibă ouă cu grăsimi precum untul și brânza (raportul este de un ou la o lingură de grăsime), ceea ce face ca organismul să producă cetone și să piardă în greutate. Aceasta este cunoscută sub numele de dieta cu ouă Keto.

De asemenea, nu aveți voie să consumați alcool, zahăr, alimente procesate, lapte, sucuri, surse de carbohidrați rafinați.

Ceea ce este interesant de învățat despre dieta cu ouă pentru scăderea în greutate este că, spre deosebire de alte diete, oamenii nu sunt încurajați să facă mișcare în timpul dietei, deoarece un plan de dietă restricționat ar putea induce oboseală și ar putea să nu ajute la alimentarea antrenamentului.

Care sunt beneficiile dietei cu ouă?

Un beneficiu bun al dietei este că vă restricționează să consumați aditivi prelucrați sau nesănătoși, cum ar fi zahărul sau prea multă cofeină, care sunt dăunătoare pentru dvs.

Dieta cu ouă este concepută pe un termen scurt.

Dieta este, de asemenea, una ieftină, deoarece majoritatea ingredientelor din dietă sunt alimente de bază, ușor disponibile. De asemenea, nu vă face să vă bazați pe alte suplimente sau mărci alimentare pentru pierderea în greutate.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private