joi, octombrie 6, 2022

Cum a slăbit Elena Gheorghe 10 kilograme într-o lună. Poți mânca câte dulciuri vrei! Artista a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că a fost grăsuță în trecut și a apelat la un regim strict pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„Înainte de clasa a noua chiar am avut o perioadă în care eram mai grăsuță, chiar și ai mei îmi spuneau Grăsuța, dar ei mă alintau. Era o vorbă amuzantă, așa li se părea lor. În primă fază și mie mi s-a părut amuzant, după care am început să o interpretez altfel decât era spusă și atunci am slăbit vreo 10 kilograme într-o lună. Mi-am pus toată ambiția din lume. Lucru pe care nu l-aș mai face acum pentru că este foarte nesănătos”, a declarat Elena Gheorghe.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

Cura de slăbire la care Elena Gheorghe a apelat când era „Grăsuța”:

„A fost o nebunie de cură pe care am inventat-o eu în clasa a opta. Adică îți dai seama ce invenții. Am mâncat numai pepene, numai fructe timp de o lună de zile. Alergam în fiecare seară 3 kilometri. Și am slăbit 10 kilograme într-o lună. bine, arderile sunt mai puternice când ești mai mic. Cred că acum dacă aș ține aceeași cură nu aș mai slăbi atât de mult”, a afirmat ea.


Elena se sflă într-o formă fizică de invidiat. Secretul stă în mese la ore fixe!

”Principiu este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina.”

Te-ar mai interesa: Ne așteaptă un nou val al pandemiei? O actriță cel...

Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești

“Persoana care mi-a vândut acest pont, mi-a spus că ea, o dată sau de două ori pe săptămână, își face o masă doar cu dulciuri. Dacă la ora 16:00 vrea să mănânce numai dulciuri, mănâncă numai dulciuri. Chiar e super! Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești. Bineînțeles, nu mănânci în cantități industriale.”, a declarat Elena Gheorghe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private