vineri, iunie 18, 2021

Hamburgerii McDonald’s arată întotdeauna atât de bine în reclame că ne lasa gura apă şi vrem imediat să dîm o fugă să ne luam unul. Totuşi, când ajungem în restaurant realitatea este cu totul alta.

Dario Di Natale, un blogger cunoscut din Italia, a realizat un experiment inedit, după ce a observat că niciun fel de mâncare de la fast-food nu seamănă cu ceea ce este prezentat în reclame.

Italianul şi-a cumpărat mai multe meniuri de la Taco Bell, McDonald’s, Jack In The Box şi Burger King, a fotografiat produsele şi apoi le-a pus alături de pozele din reclame, cu ajutorul programului Photoshop.

„Am dus acasă mâncarea cumpărată de la fast food, am depozitat-o în studioul foto şi am făcut poze în stitul celor din reclame, cu fotografiile oficiale ale produselor pe calculator,

lângă mine, ca să pot să potrivesc luminozitatea şi unghiul”, a spus Dario pe blogul său.

Cu toate că de multe ori în reclame nu ne sunt arătate produsele exact ca în realitate, experimentul făcut de italian este de-a dreptul şocant, în unele poze oficiale un burger fiind mai mare chiar decât este ambalajul său în realitate.

Ultimele stiri

Parteneri