miercuri, ianuarie 19, 2022

Grasimea de pe burta este foarte greu de dat jos, mai ales ca majoritatea celor care incearca sa scape de aceasta problema ajung sa faca abdomene in exces fara sa aiba vreun rezultat.
Cei care vor sa scape de grasimea de pe burta trebuie sa stie ca atat expertii in sport cat si nutritionistii sustin ca abdomenele in exces nu duc la subtierea taliei ci, mai rau, la ingrosarea ei.
Acest lucru se intampla din cauza ca abdomenele nu fac decat sa mareasca masa musculara a burtii, fara sa topeasca o mare parte din grasime. Pe de alta parte, abdomenele ajuta la tonifierea muschilor deci nu trebuie sa renuntati in totalitate la ele.
DOAR ASA SCAPI DE GRASIMEA DE PE BURTA
Atat nutritionistii cat si expertii in fitness sustin ca cea mai buna metoda de a scapa de grasimea de pe burta este sa va orientati foarte mult pe o dieta corespunzatoare combinata cu un anumit tip de sport.
Dieta corespunzatoare pentru a scapa de grasimea de pe burta trebuie sa fie formata in principal din proteine si alimente care sunt bogate in antioxidanti (rosii, pepene, gref, fasole verde) care sa fie consumate la masa de pranz si seara si din alimente pe baza de carbohirati dar de natura integrala, precum cerealele de ovaz, care sa fie consumate dimineata.
Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: De ce lipsesc testele de salivă din școli? Ioana M...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private