Sari la conținut

Doi actori din Romeo și Julieta au căzut de la balcon în timpul spectacolului și sunt în stare gravă. Șeful Teatrului Național vrea să demisioneze

Sursa foto: Facebook Teatrul Național Maghiar
Doi actori din Romeo și Julieta au căzut de la balcon în timpul spectacolului și sunt în stare gravă

Tragedie pe scena Teatrului Național din Ungaria, după ce doi actori din „Romeo și Julieta” au căzut de la balcon în timpul reprezentației, de la o înălțime de patru metri.

Din păcate, cei doi actori au ajuns la spital în stare gravă, la spital, iar directorul teatrului intenționează să demisioneze.

Sursa foto: Facebook Teatrul Național Maghiar

Doi actori din Romeo și Julieta au căzut de la balcon în timpul spectacolului și sunt în stare gravă

Potrivit BBC, șeful teatrului din Ungaria s-a oferit să demisioneze după ce o cădere de la balcon, care a avut loc chiar în timpul reprezentației artistice, a rănit doi actori din producția Romeo și Julieta.

Júlia Szász a interpretat-o pe Julieta, iar Otto Lajos Horváth a jucat rolul lui Capulet. Cei doi actori sunt în stare gravă, dar stabilă, la spital.

Actorii au suferit răni și fracturi atât de grave încât recuperarea lor ar putea dura câteva luni, potrivit presei locale.

Júlia Szász a suferit răni mai grave, printre altele o fractură osoasă a piciorului, iar colegul său Lajos Otto Horváth a fost tratat pentru răni grave la degete.

Directorul Teatrului Național, Attila Vidnyánszky, s-a oferit luni să demisioneze, dar demisia a fost respinsă de ministrul culturii din Ungaria, János Csák.

Ministrul a solicitat o anchetă și a anunțat că va lua măsuri la finalul acesteia.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: