Sari la conținut

DOLIU în lumea artistică! Din păcate…, a pierdut lupta cu un CANCER nemilos! Odihnă veșnică în pace și în lumină!

tragedie în România
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Nepoată și bunică decedate după ce au mancat pește

Din cuprinsul articolului

DOLIU în lumea artistică! Din păcate…, a pierdut lupta cu un CANCER nemilos! Odihnă veșnică în pace și în lumină! Mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit!

 

Cine nu știe celebrele hituri pe care se dansa până în zori la orice „bairam”, petrecere… Câtă energie pozitivă ne oferea această trupă atât de celebră în rândul celor născuți prin anii `70 – `80…

Trupa se numește Pointers Sisters și ne-a oferit hituri unice: „I’m So Excited”, ”Jump (For My Love)” sau ”Fire”, care au devenit hit-uri în anii 1970 și 1980.

Din păcate, una dintre cântărețe s-a stins după un cancer nemilos! Este doliu la Hollywood și în lumea artistică.

Lumea artistică a pierdut un om valoros

Din păcate, lumea artistică a pierdut încă un om valoros. Artista a suferit de cancer și a pierdut lupta cu viața în ultima zi a anului 2022.

Vestea tristă a fost făcută de agentul său de presă care a mărturisit că a rămas fără suflare înconjurată de familie. Anita Pointer avea vârsta de 74 de ani și a părăsit această lume din cauza cancerului cu care s-a luptat în ultima vreme.

Artista a cunoscut celebritatea datorită trupei din care făcea parte, numită The Pointer Sisters. Band-ul a reuțit să devină celebru mai ales pentru piesele „I’m So Excited”, ”Jump (For My Love)” sau ”Fire”, care au devenit hit-uri în anii 1970 și 1980, notează WOWBiz.ro.

 

 

„Jump” with the angels, now… RIP!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel