luni, ianuarie 30, 2023

Patriarhul Daniel, despre boala de care suferă: „70% dintre concetățeni din București se confruntă cu aceste viroze pe care nu le-a chemat nimeni”.

Patriarhul Daniel a fost foarte afectat de boala care l-a sleit de puteri în noaptea dintr ani. De altfel, Preafericirea sa nu a putut sluji, în noaptea dintre ani, fiind împiedicat de o viroză, așa cum a anunțat, știripesurse.ro.

Chiar dacă nu s-a simțit deloc bine, Preafericirea Sa a fost prezent, în prima zi a anului, la partea de final a slujbei praznicului Tăierii-împrejur cea după trup a Domnului și sărbătoarea Sf. Ier. Vasile cel Mare, când a fost proclamat anul omagial și comemorativ 2023 și a vorbit despre suferința sa.

Te-ar mai interesa: De ce apare pofta de murături în sarcină? Adevărul...

”Noi am urmărit toate slujbele pentru că nu am putut să fim prezenți. Am venit doar la ultima parte, din cauza unei viroze. 70% dintre concetățeni din București se confruntă cu aceste viroze pe care nu le-a chemat nimeni, dar, totuși, au venit.

De aceea, vă dăm binecuvântare cu crucea, de la distanță, nu ne apropiem prea mult, ca să nu transmitem cumva, până când nu se imunizează toată populația. ”, a precizat Patriarhul Daniel, potrivit știripesurse.ro.

Din păcate, această boală este extrem de agresivă în ultimul timp și afectează, deopotrivă, copii și adulți. Camerele de gardă sunt pline cu pacienți cu astfel de viroze.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei. A murit actrița care a inte...

Aveți mare grijă la febră și la primele simptome pentru a nu se agrava! Tratați-vă corect din timp și nu luați medicamente după ureche. Sănătate maximă! 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private