duminică, decembrie 4, 2022

DOLIU în lumea cinematografiei românești! Marele actor și regizor a murit… Ce reacție a avut Florin Piersic. Iată ce spune actorul, într-o zi atât de tristă.

 

Lumea filmului din România este mai săracă de duminică, după ce actorul și regizorul Constantin Codrescu a încetat din viață, notează Fanatik.

Tragicul anunț a fost făcut de fiica acestuia, Lăcrămioara Anca Codrescu. Într-o postare pe pagina de Facebook a marelui regizor și actor, aceasta a anunțat trecerea în neființă a tatălui său, la vârsta de 91 de ani.

Te-ar mai interesa: Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep: Age...

”A murit actorul, a murit tata….. Dumnezeu sa îl tina în dreapta Sa!!”, este mesajul postat de fiica lui Constantin Codrescu.

„De ce tata nu ai putut aștepta un pic mai mult…… Doream sa îți fac o surpriza de Sărbători
De ce m-ai lăsat singura Tati?”, a scris fiica marelui actor și regizor pe pagina sa de Facebook.

Cum a reacționat Florin Piersic

Dintre actori și colegi, Florin Piersic a avut prima reacție după anunțul trist.  Marele actor s-a arătat devastat de vestea primită duminică seară.

El și Constantin Codrescu au fost buni prieteni, dar și colegi, motiv pentru care, dispariția lui l-a întristat enorm pe actor.

”Acum, tarziu in noapte, sau prea devreme in acest inceput trist de zi, am aflat cu mare mahnire de plecarea ta, dragul meu artist de exceptie, Puiu Codrescu.

M-am bucurat de prietenia noastra pana in ultima zi a vietii tale si mi-e greu sa cred ca te-am pierdut…”, a scris Florin Piersic pe Facebook

Te-ar mai interesa: Medicul Adrian Marinescu: Cinci sfaturi utile desp...

 

Cu o carieră impresionantă, Constantin Codrescu a jucat în numeroase producții de succes

De-a lungul carierei sale, acesta a jucat în numeroase producție cinematografice care au ajuns în sufletele românilor.

Printre acestea se numără ”De-aș fi… Harap Alb”, ”Mihai Viteazul”, „Haiducii lui Șaptecai”, ”Zestrea domniței Ralu”, ”Roșcovanul”, ”Pentru patrie”, ”Totul se plătește”, ”Sezonul pescărușilor”, ”La răscrucea marilor furtuni”, ”Speranța”, ”Vlad Țepeș”, dar și multe altele.

Te-ar mai interesa: Celebru medic român recomandă această băutură în c...

De asemenea, acesta a mai scris și două volume de memorii. Este vorba despre ”Pribeag prin Viaţa mea”, din 2009,  în care vorbește despre întreaga sa activitate, dar și despre provocările pe care le-a avut, potrivit Fanatik.ro

Sursa: Fanatik

 

Drum lin în lumină, maestre! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private