Sari la conținut

Doliu în lumea fotbalului românesc. A murit la doar 46 de ani

doliu in fotbal
sursa foto arhiva doctorul zilei
a murit un fost fotbalist

Cătălin Agafiței, un fost fotbalist și profesor de educație fizică și sport, a încetat din viață la doar 46 de ani. În prezent, acesta era directorul Școlii nr. 3 „Ciprian Porumbescu” din Constanța.

De curând, echipa Farul Constanța a lansat un apel pe Facebook prin care a solicitat oamenilor să doneze sânge pentru fostul fotbalist, bolnav de o formă de cancer.

„Fost junior al clubului nostru și fost component al echipelor constănțene, Cătălin Agafiței trece printr-un moment dificil din cauza unor probleme de sănătate și are nevoie de sânge. Cei care doresc să doneze sânge sunt rugați să meargă la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, cu specificația: pentru Cătălin Agafiței, Spitalul Oncologic Colțea, București! Multă sănătate, Aga!”, a fost anunţul postat de Farul Constanţa pe reţelele sociale.

Cătălin Agafiței a evoluat la juniori la FC Farul, după care a jucat la mai multe echipe din liga a doua și a treia din Constanța, precum Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanța, Oil Terminal sau CSO Ovidiu.

doliu in fotbal
sursa foto arhiva doctorul zilei

Doliu în lumea fotbalului românesc. A murit la doar 46 de ani

După aflarea veștii privind dispariția fostului fotbalist, Farul Constanța a publicat un nou mesaj, de această dată unul de condoleanțe, scrie România TV.

„Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței.

Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi!

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”, se arată pe contul clubului lui Hagi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.