Sari la conținut

DOLIU pentru creștini! Unul dintre cei mai iubiți preoți a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace și în lumină!

lumanare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

DOLIU pentru creștini! Unul dintre cei mai iubiți preoți a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace și în lumină! Condoleanțe familiei îndoliate!

Din păcate, creștinii din România au primit o veste proastă! Toți cei care l-au cunoscut sunt sfâșiați de durere…

Unul dintre cei mai iubiți preoți români a trecut la cele veșnice… Sfârșitul fulgerător al celui mai apreciat preot din Soborul Bisericii Ortodoxe a șocat o lume întreagă.

Avea doar 59 de ani

Este vorba de părintele Protopop Gheorghe Colțea care era admirat pentru tot ce făcea în meseria sa. Avea numai 59 de ani și un har special, care a putut fi observat atât în scrierile sale, cât și în aparițiile televizate, din care enoriașii au putut extrage numeroase învățături.

A fost preot la Biserica „Sfântul Nicolae” din Moeciu de Jos, iar în iulie 2006 a devenit primul protoiereu al Protopopatului Bran-Zărnești.

Parohul Gheorghe Colțea oferea ajutor și sfaturi multor oameni, iar vestea că nu mai este printre noi a venit pe neașteptate.

I s-a făcut rău și a intrat în comă

În timp ce se afla în drum spre Mitropolia Sibiului i s-a făcut rău și a intrat în comă. Medicii au ajuns rapid la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiind constatat decesul.

Fiica preotului a fost cea care a făcut anunțul tulburător, vrând să le transmită tuturor celor care l-au cunoscut și l-au admirat, că acesta a încetat din viață.

„Cu mare durere în suflet și cu inima frântă anunț trecerea la Domnul a iubitului meu tată.

Dragul meu tată, ai plecat mult prea repede de lângă noi, dar mă rog Bunului Dumnezeul să te pună lângă Sfinții pe care tu îi iubeai atât de mult și nu încetai a te ruga lor!

Drum lin către o lume mai bună și plină de lumină, tată! Te iubim”, a fost mesajul emoționant scris de fiica sa și preluat de România TV.net.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel