luni, iunie 14, 2021

Moarte subită pentru artistul aflat în plină ascensiune! Fanii au rămas stupefiați la auzul veștii!

Rapperul american Juice WRLD, a cărui carieră era în plină ascensiune, a murit duminică la Chicago,

la vârsta de 21 de ani, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.

Pe numele real, Jarad A. Higgins, artistul s-a prăbuşit brusc la pământ pe aeroportul Midway, din oraşul său natal, Chicago, la întoarcerea din California, potrivit site-ului TMZ, specializat în celebrităţi.

Medicii legişti din comitaul Cook, Illinois, vor efectua luni o autopsie pentru a stabili cauza exactă a morţii sale, a declarat o purtătoare de cuvânt a autorităţilor locale pentru AFP.

“Moartea lui Higgins a fost pronunţată la ora 3:14 (8:14 GMT)” într-un centru medical aflat la periferia oraşului

Chicago, a precizat ea.

Poliţia a confirmat pentru AFP că un bărbat în vârstă de 21 de ani a avut o urgenţă medicală pe Aeroportul Midway la ieşirea dintr-un avion privat, scrie Agerpres.

Ca şi alţi artişti ai generaţiei sale, Juice WRLD s-a făcut remarcat online înainte de a intra în atenţia marelui public, în special datorită hitului său “Lucid Dreams”.

Această generaţie de “rapperi SoundCloud” – după numele platformei de streaming pe care au apărut – evocă adesea în versuri consumul de droguri şi de antidepresive, precum Xanax.

Unul dintre membrii săi,

Lil Peep, a murit în 2017, la vârsta de 21 de ani, dintr-o supradoză de fentanil (un opiaceu puternic) şi Xanax.

Într-un interviu acordat în 2018 publicaţiei New York Times, în 2018, Juice WRLD a povestit că a folosit acest antidepresiv pe parcursul adolescenţei, dar că intenţionează să consume mai puţin.

“Juice a avut un impact profund asupra lumii într-un timp atât de scurt”, a reacţionat la aflarea veştii Interscope Records, casa de discuri cu care artistul colabora, într-un comunicat.

Ultimele stiri

Parteneri