sâmbătă, mai 21, 2022

Donație pentru susținerea Institutului Cantacuzino în combaterea pandemiei de coronavirus

Bacteriile care au provocat boala sunt valorificate într-un mod unic. Sunt „omorâte” în laborator și injectate înapoi bolnavului! Autovaccinul poate fi soluția pentru acneea severă, care nu dispare nici cu pastile, nici cu tratamente sofisticate.

Donație pentru susținerea Institutului Cantacuzino. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, aflat sub administrarea Ministerului Apărării Naționale, este una din instituțiile din Romania aflate acum în prima linie a luptei împotriva pandemiei de SARS CoV-2, prin activități de diagnostic molecular RT-PCR, studii de laborator, avizare/autorizare substanțe biocide.

Te-ar mai interesa: Dietă Andreea Mantea. Cum a slăbit 10 kilograme: &...

Un sprijin financiar important pentru desfășurarea activității a fost asigurat de donațiile pe care societatea civilă și mediul de afaceri le-au făcut în această perioadă, în completarea bugetului alocat.

Donație pentru susținerea Institutului Cantacuzino

Pentru susținerea ritmului și intensității activităților Institutului Cantacuzino, antreprenorul român Octavian Pătrașcu, prin intermediul  Key Way Group, asigură sprijinul financiar pentru achiziționarea unor echipamente în beneficiul Laboratorului Infecții Respiratorii Virale.

“Vrem cu toții să trecem cât mai repede peste această criză și să ne întoarcem la normalitate, iar pentru asta cred că trebuie să facem fiecare tot ce putem, pentru a ajuta sistemul medical, care este în acest moment pus la grea încercare. Am făcut mai multe donații în această perioadă, și sunt deschis să continuăm cu aceste donații acolo unde va fi nevoie,” a declarat Octavian Pătrașcu, Managing Partner al companiei Key Way Group.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate pe care trebuie să o ros...

Key Way Group este o companie fintech globală, dezvoltată de antreprenorul român Octavian Pătrașcu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private