miercuri, decembrie 7, 2022

A doua tranşă de vaccin Covid a ajuns, marţi dimineaţă, la Institutul „Cantacuzino” din Capitală. E vorba de 40.950 de doze care vor fi destinate spitalelor, potrivit Agerpres. 

„Aceste doze vor fi depozitate în Centrul naţional de stocare al Institutului „Cantacuzino” şi vor fi distribuite spitalelor care au nevoie de vaccin, în funcţie de solicitările primite de la Comitetul naţional de coordonare a vaccinării, în perioada următoare”, a afirmat colonelul Romeo Feraru, purtătorul de cuvânt al Institutului „Cantacuzino”.

Te-ar mai interesa: Românii vor să facă copii! Gabriela Firea, despre ...

A doua tranşă de vaccin Covid

În Bucureşti, distribuţia vaccinului se va face prin Ministerul Apărării Naţionale, transportul urmând să se realizeze cu ajutorul unor autofurgonete. „Dispunem de un centru de depozitare pentru un milion şi jumătate de doze, în congelatoare speciale, cu temperaturi cuprinse între minus 60 până la minus 90 de grade Celsius”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Institutului „Cantacuzino”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private