Sari la conținut

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor chiar la început de an. Transformarea uluitoare a vlogger-ului! Câte operații estetice are artistul și cum arată acum

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Dorian Popa

Cunoscut și îndrăgit în social media, Dorian Popa a ținut să își anunțe fanii că a ajuns pe mâna medicilor chiar de la începutul anului! Adeptul operațiilor estetice, cunoscutul vlogger, și-a început anul cu un implant de păr.

Dorian Popa este cunoscut pentru atenția pe care o acordă imaginii sale, este un împătimit al sălilor de fitness, dar și un abonat al clinicilor și saloanelor estetice. Nu este zi în care cântărețul să nu posteze vreun video cu mușchii pe care și-i încordează la sală sau în baie.

Dorian Popa se pare că nu era mulțumit de faptul că rămăsese cu câteva goluri în păr, astfel că a vrut să remedieze situația.

„Frații mei, este oficial, am dat jos plantația. Începem procedeul de îndesire. Astăzi facem completări, implantul pe care îl am e foarte blană, dar s-a mai dus pe aici, așa că aveam un gol-două care mă supără. Intrăm în 2023 cu refresh la maxim! (…) Gata extracția, de la spate s-a luat răsadul și acum urmează să îl plantăm frumos în toate golișoarele. HÎTZ, Johnutzule, oficial am ajuns acasă…”, și-a ținut Dorian Popa fanii la curent pe Instagram cu ce s-a întâmplat în cabinetul medicului estetician.

Cântărețul și-a făcut în anul 2016 și 2020 implant de păr și de barbă.

„Dacă acum 5-6 ani aveam să-l cunosc pe dr. Felix, ajutându-mă să îmi îndeplinesc un vis pe care nu aș fi crezut vreodată că îl pot îndeplini și anume să am barbă, ei bine, după barbă, pentru că am prins gustul implantului de păr, acum vreo 2 ani m-am reîntors la domnul doctor pentru o completare de tâmple și o îndreptare a bretonului, pentru că îmi place foarte mult să mă tund scurt și atunci când te tunzi scurt este foarte important ca linia bretonului să fie dreaptă ca să se vadă freza corect.

A treia oară, m-am dus la o așa-numită îndesire. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în zonele în care eu nu-mi implantasem, normal că părul a început să se mai rărească sau să se mai slăbească și în lumină, atunci când eram tuns scurt, se vedea pielea capului mai pregnantă decât unde era părul mai des, motiv pentru care am apelat la această metodă numită îndesire.

Înainte de Lamborghini, m-am făcut pletos!”, a declarat artistul.

Dorian Popa susține că nu a avut niciun fel de durere și că intervenția a decurs foarte bine.

Intervențiile estetice la care a apelat Dorian Popa de-a lungul timpului

Dorian Popa are două implanturi de păr și de barbă. Prima dată a apelat la medic în 2016, apoi în 2020. Părul din zona frontală i-a căzut și a mai fost nevoie de încă un implant in zona respectivă pe care l-a făcut la 4 ani distanță. Prima dată i s-au implantat 4.000 de fire de păr și a durat 7 ore, a doua intervenție a durat patru ore.

În 2017, Dorian Popa și-a pus fațete pe toți dinții. O procedură stomatologică destul de scumpă, având în vedere că prețul unei singure fațete este între 300 și 600 de euro, în funcție de clinică. Se pare că în timp acestea s-a dezlipit și i-au mai căzut, așa că în 2021, a trecut din nou pe la dentist pentru a-și pune altele, mai mari și mai albe. Tot în 2021, la final de septembrie, el și-a făcut și o rinoplastie, o operație estetică la nas.

„Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (…). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile”, spunea el. Și tot anul trecut și-a făcut mai multe intervenții non invazive la față. Ridurile din zona ochilor, cele de pe frunte au dispărut, însă el și-a mărit și buzele cu acid hialuronic și și-a conturat linia mandibulară, ca să fie mai masculin.

„În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician. „O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum”, a spus Dorian Popa.

Așadar, Dorian Popa are: 3 implanturi de păr, 2 intervenții de fațete, rinoplastie, acid în buze și botox la frunte și conturarea mandibulei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel