Sari la conținut

Dorian Popa, prins drogat la volanul unui Lamborghini

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Dorian Popa

Artistul Dorian Popa a fost prins de poliţişti în Ilfov sub influenţa substanţelor psihoactive, în timp ce se afla la volanul unui Lamborghini. A fost transportat la spital pentru preluarea probelor biologice.

Ieri seara, la ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Dorian Popa sub influența substanțelor psihoactive

Sursă foto: arhiva Doctorul ZIlei

Potrivit unor surse, acesta s-ar fi aflat la volanul unui Lamborghini şi era îmbrăcat doar în lenjerie. Artistul ar fi declarat poliţiei că se întorcea de la o petrecere şi nu consume nicio substanţă, ci doar inhalase.

Conform news.ro, el mergea către un magazin pentru a cumpăra ceva şi se afla în apropierea locuinţei sale.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel