miercuri, noiembrie 30, 2022

Două săptămâni fără apă, mâncare, căldură sau curent. Drama înfiorătoare a unei refugiate din Ucraina: „Am fost bombardaţi din avioane şi din elicoptere de luptă. Copiii și bătrânii au fost cei mai afectați”

Mai mult de 4 milioane de oameni ucraineni și-au părăsit țara de la începutul războiului cu Rusia. Dintre aceștia, puțini peste 600.000 au ales să se adăpostească în România.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Sursa: BBC

Două săptămâni fără apă, mâncare, căldură sau curent. Drama înfiorătoare a unei refugiate din Ucraina

Printre ei se află şi Larisa Mudrak. Larisaa avut o funcție importantă în urmă cu câțiva ani, fiind  purtătorul de cuvânt al fostului preşedinte ucrainean Victor Iuşcenko. Femeia a locuit în Irpin, una dintre zonele ocupate de ruşi, 13 zile fără apă, mâncare şi căldură.

Larisa Mudrak, refugiată din Irpin, a stat 13 zile fără apă, mâncare şi căldură: "Am fost bombardaţi din avioane şi din elicoptere de luptă"

Larisa Mudrak a vorbit la News Hour with CNN despre drama prin care a trecut. Dezvăluirile sale sunt terifiante.

„Am stat două săptămâni fără curent, fără căldură, fără apă, fără linii telefonice. Se trăgea în fiecare zi”, a spus ea.

„Am fost bombardaţi din avioane şi din elicoptere de luptă. Copiii și bătrânii au fost cei mai afectați”

„Am fost bombardaţi din avioane şi din elicoptere de luptă care au zburat foarte jos. Cei mai afectaţi au fost copiii, bătrânii. Oamenii au venit la Kiev, nimeni nu credea că acest război va dura foarte mult. Noi ne-am gândit la 4-5 zile”, a mai spus refugiata.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Aceasta a povestit că trei soldaţi ruşi au venit în satul său pe 1 martie şi au cerut apă şi mâncare.

I-a întrebat atunci de ce iau parte la acest război iar ei au răspuns că sunt obligaţi, altfel părinţii lor vor fi ucişi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private