Sari la conținut

Dovada că Meghan și Harry ar putea fi în pragul divorțului după cinci ani de căsnicie

Cuplul ar putea să nu treacă prin cele mai bune momente și s-ar putea despărți, a dezvăluit recent presa străină.

Ducele și ducesa de Sussex se află din nou în centrul unui nou scandal, întrucât prințul Harry și Meghan Markle ar traversa o criză conjugală care s-ar putea încheia cu un divorț, potrivit presei engleze.

Meghan și Harry ar putea fi pe punctul de a se despărți!

Săptămâna aceasta, unii experți au vorbit despre presupusele dovezi ale despărțirii ducelui și ducesei de Sussex. Prima dintre ele este absența ducesei de Sussex de la gala Gracie Awards, la care a spus că va participa săptămâna aceasta.

Ducele și ducesa de Sussex nu-și sărbătoresc a cincea aniversare

Meghan Markle și Prințul Harry nu își sărbătoresc cea de-a cincea aniversare de nuntă și ar fi pentru prima dată când cuplul a lăsat să treacă pe lângă ei o dată atât de specială.

Actrița și fiul cel mic al lui Charles al III-lea s-au căsătorit pe 19 mai 2018, la biserica St George’s din Windsor, cu Prințul William ca cavaler de onoare al lui Harry, scrie Sociales.

De ce Meghan și Harry nu și-au sărbătorit aniversarea?

Ducele și ducesa de Sussex ar putea fi, de asemenea, tensionați în acest moment din cauza mai multor probleme. La începutul acestei săptămâni, prințul Harry a pierdut un proces împotriva Ministerului de Interne în ceea ce privește siguranța familiei sale, după ce o urmărire recentă în New York i-a făcut să se simtă extrem de neprotejați. Ceea ce ar explica absența actriței de la premiile de săptămâna aceasta și cât de secretoși au fost în legătură cu sărbătorirea celei de-a cincea aniversări a căsătoriei lor.

Se crede că Meghan și Harry trec printr-o perioadă foarte anevoioasă din care s-ar putea să nu mai poată ieși și care s-ar putea încheia cu un divorț, dar ce părere aveți despre asta, este doar un moment nepotrivit sau au o criză conjugală?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel