Sari la conținut

Dr. Bilic, despre DIETA „MOROMETE”: Acum să te văd, șmechere, că dacă n-ai cu ce, degeaba vrei

medic nutriționist
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
dr. Bilic, despre o leguma cu multiple beneficii

Dr. Bilic, despre DIETA „MOROMETE”: Acum să te văd, șmechere, că dacă n-ai cu ce, degeaba vrei!

Perioada sărbătorilor s-a încheiat, iar acum mulți dintre noi ne facem griji cu privire la kilogramele acumulate în plus această perioadă. Din punctul de vedere al medicului nutriționist Mihaela Bilic, problema kilogramelor acumulate de sărbători se rezolvă simplu.

Dr. Bilic, despre DIETA „MOROMETE”: Ai bani, mănânci, n-ai bani, nu ți-e foame

Într-o filmare pe un cont de socializare, Mihaela Bilic s-a referit la numărul de calorii ca la cel al banilor pe care îi avem pe card, explicând că ar trebui să ne oprim din mâncat când am atins necesarul zilnic de calorii la fel cum ne oprim din cumpărat când nu mai avem bani pe card.

„Voi ați auzit de Dieta Moromete? Zice cam așa: ai bani, mănânci, n-ai bani, nu ți-e foame. Eu vreau să completez și să zic: nu e că nu ai bani, nu mai ai buget de calorii. Că dacă ar fi și caloriile astea puse pe un card, precum banii, am realiza că e buget limitat. Tu mănânci relaxat, bagi aperativ, bagi fel principal, bagi și un desert, bagi cardul în bancomat, bip, fonduri insuficiente”, explică dr. Bilic.

Dr. Bilic: Trebuie să răbdăm, că bugetul de calorii nu se întinde

„Ei, acum să te văd, șmechere, că dacă n-ai cu ce, degeaba vrei.Așa că gândiți-vă la mâncare exact ca la bani. Suntem niște săraci, fraților, nu e că putem fără număr, dacă la bani ne mai permitem, la calorii e jale. Și când s-a terminat bugetul, e cu foame”, mai spune medicul nutriționist.

Concluzia: Dacă ai depășit bugetul, rabzi toată luna

„Și asta nu ne place, dar n-avem ce face. Trebuie să răbdăm, că bugetul de calorii nu se întinde. Și dacă l-ai mâncat azi pe tot, rabzi toată luna”, a explicat Mihaela Bilic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel