joi, iunie 8, 2023

Medic român, întrebări BOMBĂ pentru oficialii României: Preconizează Rusia o lovitură nucleară la Deveselu? De ce nu se mai găsesc pastile cu iodură de potasiu în farmacii?

În plin război ruso-ucrainian, chirurgul Lucian Duță s-a hotărât să vorbească deschis despre situația tensionată creată de posibila implicare a României în acest conflict. Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate (CNAS), le cere autorităților române să răspundă la o serie de întrebări extrem de actuale, de al căror răspuns depinde viața tuturor românilor.


Lucian Duță: „Am ales să practic medicina pentru că iubesc oamenii”

Am ales să practic medicina pentru că iubesc oamenii. Poate și pentru că nu am vrut să trec degeaba prin viață! NU accept să fiu catalogat de nimeni ca pro ceva sau cineva.

M-am născut și trăiesc aici, în România. Sunt obligat să-mi pese de mine, de familia mea, de prietenii mei și de conaționalii mei. Abia apoi poate mă pot gândi la soarta altor neamuri. România și românii sunt pe primul plan!

Nu putem alege cine ne sunt părinții și mai ales spațiul geografic în care ne naștem. Sunt două constante pe care le stabilește doar Dumnezeu iar România este situată la intersecția intereselor lumii occidentale cu Rusia și mai în trecut ale Imperiului Otoman.

Ciocnirea acestor interese au dus de multe ori la războaie iar românii au fost obligați să-și plătească tributul de sânge. Cu mult sânge și suferință. Uneori chiar și după încetarea acestor războaie (a se vedea perioada comunistă).

Și da, de fiecare dată România era condusă de politicieni care au cerut românilor tribut de sânge în numele interesului comun. Ulterior istoria României a consemnat uneori minciuna, lăcomia, lașitatea, trădarea unora dintre acești politicieni. Dar morții rămâneau tot morți!

Medic român, întrebări BOMBĂ pentru oficialii României: Preconizează Rusia o lovitură nucleară la Deveselu?

De aceea vreau să mi se răspundă la următoarele întrebări:

1. E posibil scenariul conform căruia Rusia are pe masă opțiunea să dea O SINGURĂ lovitură nucleară limitată la Deveselu?

2. Dacă în urma acestei lovituri ar muri câteva zeci de mii de români, ce facem?

3. În cazul că s-ar întâmpla situația de la pct 1, NATO ar ataca nuclear Rusia?

4. NATO a informat guvernul României despre un scenariu posibil aferent pct-ului 1? Dar despre soluțiile la întrebările 2 și 3?

5. De ce nu se mai găsesc pastile cu iodură de potasiu în farmacii ? (soluția iluzorie de salvare în caz de atac nuclear)?

6. Oficialii României au răspuns la întrebările de mai sus?”, a scris medicul Lucian Duță pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private