sâmbătă, decembrie 4, 2021

Valul 5 e posibil în România, în ianurie-februarie, potrivit medicului Emilian Imbri, fost manager al Spitalului „Victor Babeș” din Capitală. 

Medicul a făcut o afirmație dură:

„Atât timp cât România este țara în care lumea se spală în lighean și se vaccinează la chiuvetă, virusul este la el acasă. Deci, probabil că în ianuarie -februarie vom avea nu al cincilea val, cred că al patrulea care se va umfla din nou. Nu văd altă variantă”, a declarat la Digi24, dr. Emilian Imbri.

Te-ar mai interesa: Lucrul care a salvat cele mai multe vieți, încă de...

Scenariile din Franța, Germania și Austria, posibile și în România

El avertizează că pe fondul unei atenuări a situației epidemiologice în România, ar putea interveni o relaxare a populației de sărbători, care nu va face decât să realimenteze o nouă creștere a cazurilor de infecție.

„Dacă nu ținem cont că focarul în România nu s-a stins și nu se va stinge, atunci sigur că ceea ce se întâmplă acum în Franța și în Germania și în Austria se va întâmpla și la noi”, spune Emilian Imbri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri