joi, februarie 2, 2023

Dr. Josh Axe: rețeta naturală pentru curățarea colonului. Mulți oameni suferă de constipație cronică, sindrom de colon iritabil, intestin cu scurgeri și alte probleme ale sistemului digestiv. Deoarece colonul are o sarcină importantă de a elimina deșeurile, este esențial să îl mențineți fără probleme.

Din fericire, există lucruri pe care le puteți face pentru a atenua disconfortul asociat cu toxinele și problemele de digestie din organism, cum ar fi o curățare de colon chiar acasă. Am împărtășit detalii despre motivul pentru care este importantă o curățare a colonului, dar ceea ce este grozav este că nu trebuie să consultați un medic despre asta – și vă puteți crea propriul ”detergent de colon” chiar acasă.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: NU fugiți de slănina de porc. Este ...

O curățare de colon acasă poate ajuta la eliminarea unora dintre toxinele din corpul dvs. care ar putea contribui la disconfortul dvs. și, de asemenea, pot oferi o ușurare naturală a constipației. Planificați doar o zi în care nu trebuie să plecați de acasă, astfel încât să vă puteți adapta la modificările de curățare a colonului din corpul vostru și la eliminarea deșeurilor în timp ce începeți procesul de detoxifiere și curățare internă.

Iată ingredientele necesare:

  • Jumătate cană suc natural de mere
  • Jumătate cană apă filtrată
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • Jumătate linguriță sare
  • 1 linguriță suc de ghimbir

Încălziți apa însă nu o fierbeți, după care turnați-o într-un pahar înalt, adăugați și sarea și amestecați până se dizolvă. Adăugați sucul de mere, zeama de lămâie și sucul de ghimbir și amestecați până la omogenizare.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

Beți sucul dimineața pe stomacul gol. La amiază, preparați încă o porție și consumați-o înainte de prânz, urmată de o masă ușoară.

Ultima doza se prepară și se consumă după-amiază, între orele 14-16.

Pe parcursul zilei în care faceți această curățare a colunului, este recomandat să beți multă apă.

Recomandarea doctorului Josh Axe este între 6-8 pahare de apă caldă / zi.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

După ora 17:00, puteți rări consumul de apă pentru a nu vă strica somnul de noapte.

Riscuri

Efectuarea acestui tip de curățare a colonului nu ar trebui să prezinte probleme; cu toate acestea, este întotdeauna bine să discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți gravidă, aveți o boală, suferiți de alergii sau luați orice medicamente prescrise înainte de orice activitate nouă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private