luni, martie 27, 2023

Doctorul Laurențiu Ivanovici, managerul Spitalului Județean din Craiova, și-a manifestat opinia vis-a-vis de protestele organizate în ultimele zile, în mai multe orașe ale țării, unde în contrast cu ce se întâmplă în stradă, secțiile de ATI sunt pline cu bolnavi de coronavirus.

Acesta a distribuit pe Facebook fotografii cu situaţia din ATI a Spitalului Judeţean Craiova, unde pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19 se luptă să trăiască.

Te-ar mai interesa: Horoscop 27 martie – 2 aprilie. Se anunță no...

„Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital… Unii vor scăpa ușor, alții nu… Unii vor ajunge în ATI, alții vor alege să se trateze acasă… Unii vor supraviețui, alții, nu…(pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)… Unii vor înțelege că era bine sa poarte mască… Alții nu vor înțelege nici atunci… Unii vor afla că există COVID, alții nu…Cam asta este…

Până atunci, purtați masca de protecție… o sa ne fie mai bine! Tuturor!”, este mesajul scris de medicul Laurențiu Ivanovici, alături de imaginile de la ATI.

Te-ar mai interesa: Anticiparea morții subite. Medicii pot detecta ace...

Mesajului doctorului Laurențiu Ivanovici vine după ce mii de oameni au ieşit pe străzi luni seara şi au protestat faţă de noile măsuri restrictive, ce se aplică în România.

Oamenii au ieşit la protest inclusiv la Craiova, oraş în care Secţia de Terapie Intensivă este plină de aproximativ cinci luni.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private